Hellpoint is uitgesteld tot eind 2020

Hellpoint is uitgesteld tot eind 2020

Cradle Games heeft via Twitter aangekondigd dat Hellpoint, de intense actie-RPG, tot later dit jaar is uitgesteld op het Nintendo Switch.

De Nintendo Switch-versie zou eind deze maand samen met de andere platformversies worden uitgebracht, maar een verklaring van het bedrijf schetst de Nintendo Switch-vertraging.

Over Hellpoint

Hellpoint is een duistere en uitdagende actie-RPG die zich afspeelt in een sterk atmosferisch scifi-universum waar de grens tussen wetenschap en occultisme vervaagt.

Ooit een hoogtepunt van menselijke prestatie, is het Irid Novo-ruimtestation gevallen. De ruïnes worden nu overspoeld door wrede interdimensionale entiteiten die optreden als poppen van de kwaadaardige kosmische goden.

video

Je bent gemaakt door de auteur, organisch afgedrukt op Irid Novo en op missie gestuurd om de onheilige reeks gebeurtenissen te ontdekken die hebben geleid tot het catastrofale incident dat bekend staat als de Merge.

Irid Novo is een enorme onderling verbonden wereld vol mysteries, verborgen passages en geheimen binnen geheimen – allemaal om te verkennen in elke gewenste volgorde. Meer angst en rillingen wachten op je terwijl je dieper de donkerste hoek van deze verlaten kolonie in reist.

Tientallen melee- en afstandswapens en pantserstukken die bij je speelstijl passen. Elk wapen heeft unieke speciale vaardigheden die ontgrendelen naarmate je er meer mee vecht.

Een fascinerend nieuw sci-fi-universum dat doet denken aan klassieke sci-fi-films, dat zich afspeelt in de nasleep van een enorme kwantumramp en compleet met een diepe overlevering en een kippenvel-inducerende soundtrack.

Het ruimtestation draait in realtime rond een onheilspellend zwart gat dat verschillende dynamische gebeurtenissen veroorzaakt, zoals verschijningen van bazen, aanvallen van horden en gewijzigde vijandelijke statistieken en posities.

Ad