Hellpoint komt op 16 april

Hellpoint komt op 16 april

Uitgever tinyBuild en ontwikkelaar Cradle Games bevestigden dat hun soul-achtige game Hellpoint op 16 april 2020 op Switch en andere platforms wordt gelanceerd.

De game ziet spelers aan boord van een verlaten schip in een zwart gat vallen, met talloze demonen die op hun bloed jagen!

video
play-rounded-fill

Over Hellpoint

Hellpoint is een intense, donkere sci-fi RPG op een verlaten ruimtestation in een baan rond een onheilspellend superzwaar zwart gat. Geïnspireerd door games als Dark Souls en Dead Space en films zoals Event Horizon en Hellraiser, verdubbelt Hellpoint op co-op multiplayer (met zowel split-screen als online ondersteuning) terwijl spelers worden ondergedompeld in een verwrongen verhaal met Cosmic Gods, quantum physics en uitgestorven beschavingen in de ruimte.

De game speelt zich af in de nasleep van een enorme kwantumramp genaamd de Merge. Je wordt wakker aan boord van het ruimtestation Irid Novo, een baken van galactische samenwerking en wetenschappelijk onderzoek dat vreselijk mis is gegaan. Wat er vervolgens gebeurt, wordt uitsluitend bepaald door uw keuzes.

Belangrijkste kenmerken

  • Souls like gameplay in een unieke omgeving: verken het vervallen ruimtestation van Irid Novo en confronteer bizarre vijanden met een strak en meedogenloos vechtsysteem.
  • Verhaal over de occulte ruimte: wetenschap en fantasie vermengen, de intens sfeervolle sci-fi-instelling zorgt ervoor dat je blijft zoeken naar antwoorden.
  • Dynamische wereld: het Quantic-systeem fungeert als een kerker-meester; elke keer dat je sterft de spelwereld enigszins transformeren en gebeurtenissen activeren terwijl het station rond het zwarte gat draait.
  • Jump-in coöp en speler-tegen-speler multiplayer: Vraag een vriend om op Start te drukken om deel te nemen aan een coöpsessie op de bank of om online hulp te vragen. Hellpoint biedt een volledig, ononderbroken coöp-verhaal met gedeelde buit.
Ad