Hellpoint – uitgegeven door TinyBuild – komt 2019

Hellpoint – uitgegeven door TinyBuild – komt 2019

Het team van TinyBuild heeft aangekondigd dat ze een sci-fi rpg getiteld Hellpoint, welke door Dark Souls geïnspireerd is, zullen publiceren.

Hellpoint komt ergens volgend jaar naar de Nintendo Switch samen met andere formaten. De website zegt dat de game is ingesteld in de nasleep van een “massale quantum cataclysm.” Het wordt ontwikkeld door Cradle Games.

video

Over Hellpoint

Introductie van Hellpoint, een donkere actie-RPG voor pc en consoles, aangeboden door de Canadese ontwikkelaar Cradle Games. Begeef je op een ziels-avonturen reis aan boord van een verlaten ruimtestation en ontdek de verwarde reeks van gebeurtenissen die hebben geleid tot een occulte quantum catastrofe. Jaag of word gejaagd door krankzinnige menigten, decadente demonen en diepe ruimtemonsters, allemaal onder constant toezicht van het zwarte gat.

Belangrijkste kenmerken

Een nieuw occult Sci-Fi-heelal – Ontdek de raadselachtige ruimtekolonie Irid Novo en maak hints om verhalen van samenzweringen, vreemde experimenten en vervloekte rituelen te ontrafelen.
Een revolutionaire wereld – Het kwantitatieve systeem gebaseerd op de 21-uursbaancycli van het station creëert een verscheidenheid aan dynamische gebeurtenissen die kunnen worden gezocht en overvallen om nieuwe diepgang in het verhaal te ontdekken.
Intense Strategic Action Combat – Maak wapens en speciale vaardigheden, gebruik tactiek en reflexen om je vijanden te slim af te zijn, leer de dood te vermijden die op elke hoek op de loer ligt.
Heb vertrouwen in anderen – Onderneem alleen, met of tegen anderen in multiplayer, en draag je personage op aan een Cult.

Andere mogelijkheden

Verras je tegenstander door je eigen bovennatuurlijke vaardigheid te smeden met behulp van ons revolutionaire power crafting-systeem.
Vind uw eigen balans tussen risico’s en beloningen door vreemde rituelen uit te voeren die van invloed zijn op de kracht en veerkracht van de vijanden.
Plan en verbind je met je eigen netwerk van kwantitatieve fast travel checkpoints, maar denk goed na, want de hoeveelheid is beperkt per playthrough.
Het pad dat je volgt binnen het ontwerp van de open wereld bepaalt welke vijanden de controle hebben over verschillende delen van het station, of welke kosmische goden zullen accepteren om je uit te dagen.
Een speciale kijk op het nieuwe spel plus ontwerp laat je je afvragen of je echt het echte geheim van Hellpoint hebt ontdekt.

We kijken er alvast naar uit!

Ad