Herinnering; Ninjala komt op 28 mei aan als gratis download

Herinnering; Ninjala komt op 28 mei aan als gratis download

GungHo kondigde een releasedatum en prijzen aan voor Ninjala op de Nintendo Switch. De game wordt op 28 mei 2020 uitgebracht als een gratis te spelen titel via de Nintendo eShop.

Spelers kunnen verschillende skins en emotes toevoegen om hun ninja’s meer persoonlijkheid te geven.

video

Over Ninjala

GungHo Online Entertainment (GOE) heeft aangekondigd dat de nieuwste titel voor de Nintendo Switch, Ninjala, wereldwijd wordt uitgebracht als gratis download in de Nintendo eShop op 28 mei 2020 JST. Tijdens de officiële livestream van Nintendo Direct werd een nieuwe trailer getoond met gameplay, de wereldomgeving van Ninjala en een releasedatum.

De trailer onthulde dat Ninjala wereldwijd beschikbaar zal zijn op Switch-consoles, waardoor spelers over de hele wereld het tegen elkaar kunnen opnemen.

Spelers kunnen kiezen uit een selectie van kleurrijke ninja-kinderen en meedoen aan gratis slugfests voor acht spelers, of de krachten bundelen met vrienden voor 4v4-teamgevechten. Test je innerlijke ninjavaardigheden door ‘Ninja-Gum’ in unieke wapens te veranderen en gebruik ninjutsu en superparkour-mechanica om over het slagveld te jagen.

Geen abonnement vereist

Een Nintendo Switch Online-abonnement is niet vereist om online wedstrijden te spelen, en spelers kunnen uitkijken naar verschillende skins en emotes om hun ninja’s nog meer persoonlijkheid te geven.

“Ninjala is anders dan alles wat we ooit hebben gemaakt”, zegt Kazuki Morishita, President & CEO van GOE. ‘Met hoeveel andere games kun je je tegenstanders met kauwgom bestrijden terwijl je gebouwen tegenkomt als een kleurrijke ninja? We geloven dat Switch-spelers echt contact zullen maken met de meeslepende online PvP-ervaring van Ninjala en de ninja worden waarvan ze altijd al wisten dat ze dat konden zijn! “