Hero Must Die. Again aangekondigd in het westen, lancering van voorjaar 2020

Hero Must Die. Again aangekondigd in het westen, lancering van voorjaar 2020

Uitgever Degica Games onthulde dat Hero Must Die in het voorjaar van 2020 de Nintendo Switch in het westen zal bereiken.

De game volgt een heldhaftige krijger die sterft in een klimatologische confrontatie, maar krijgt nog vijf dagen om zijn zaken in de sterfelijke wereld af te ronden. Het spel heeft meerdere eindes en acht heldinnen voor de speler om na te jagen.

video
play-rounded-fill

Over Hero Must Die. Again

Jij bent de held, je laatste herinnering vecht met de demon Guile en velt het, waardoor je wereld wordt gered. Je lijkt echter in het proces te zijn gestorven en nu kun je je haar niet herinneren, degene waarvoor je alleen ging om tegen de demon te vechten.

Vanwege je grote daad hebben de goden je nog vijf dagen gegeven om je zaken op orde te brengen, maar de tijd zal snel zijn tol eisen en je zult zwakker worden naarmate de dagen verstrijken.

Veel succes met het ontdekken wat er is gebeurd!

Van de beroemde maker Shoji Masuda (Linda³, Oreshika) komt een epische anti-RPG over veroudering en dood. Een volledige lokalisatie en opfrisbeurt van een game die tot nu toe alleen beschikbaar was in Japan op PS Vita.

Kenmerken:

  • Fantasie anti-RPG waar de held op zijn sterkst begint en zwakker wordt naarmate de tijd verstrijkt.
  • Meer dan 50 verschillende begrafenissen (eindes), afhankelijk van wat de held heeft bereikt.
  • Krijg unieke heldinnen om na te jagen, elk met hun eigen persoonlijkheden en motivaties. Welke beschermde u?
  • Bezoek de wereld die u zojuist hebt gered en los resterende problemen op om deze naar de best mogelijke toekomst te leiden.