HEROish – Eerste 39 minuten

HEROish – Eerste 39 minuten

HEROish is zojuist beschikbaar gemaakt op de Nintendo Switch en om dat te vieren hebben we een gloednieuwe gameplay-video. De kaartvechtende versie van MOBA’s is getoond in een video van 39 minuten die beschikbaar is gemaakt door Nindie Spotlight.

video
play-rounded-fill

Over HEROish

De release voor meerdere platforms, inclusief speler-versus-speler crossplay tussen pc en consoles, werd gelijktijdig met de belangrijkste inhoudsupdate van de game tot nu toe geïntroduceerd. De update bracht functiepariteit naar de Apple App Store, Steam en alle platforms. Ontdek nieuwe tactieken met de toevoeging van 18 nieuwe kaarten en honderden herontworpen versies van bestaande kaarten, stel je moed op de proef met de nieuwe Brutal-campagnemodus en werk je een weg naar de top van een voortgangsspoor met 40 niveaus om nieuwe kaarten te verdienen , helden en contant geld onderweg.

HEROish is een rollenspel-videogame die zich afspeelt in een levendige fantasiewereld en beschikt over zes maffe, heldachtige personages met een groot gevechtspotentieel en nog grotere persoonlijkheden. De game komt tot leven door humoristische verhalen, betoverende orkestmuziek en handgemaakte omgevingen. Genees opgeroepen krijgers als de deugdzame ridder Flynn, breng de doden tot leven met tovenares Lavinia’s necromantische krachten, of val tegenstanders aan met gifvallen als Spiderbait, de schattige maar dodelijke antropomorfe muis. Dit zijn slechts enkele van de vele rollen die in dit spel kunnen worden gespeeld. Verover drie verschillende verhalende campagnes boordevol drama, komedie en spannende films, of neem het op tegen andere spelers in 1v1- en 2v2-multiplayergevechten die meedogenloos competitief zijn.

HEROish kan worden gedownload via de eShop voor de Nintendo Switch. Ondersteunde talen zijn onder andere Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Spaans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.