Heroland komt op 31 Januari naar Europa

Heroland komt op 31 Januari naar Europa

Marvelous Games heeft aangekondigd dat Heroland, van de directeur achter Mother 3, op 31 januari in Europa op de Nintendo Switch uitkomt.

Je kunt deze zowel digitaal als fysiek pakken. Heroland is al een tijdje in de VS, dus degenen aan de andere kant van de vijver hoeven niet te lang te wachten.

Er wordt ook een speciale editie beschikbaar gesteld die een aantal goodies bevat voor diegenen die iets extra’s willen.

video

Over Heroland

Je wordt uitgenodigd in een magisch resort waar iedereen een held kan zijn – behalve jij. Je werkt daar gewoon! Gelukkig is het op een eiland waar dromen uitkomen … voor een prijs.

Als gids is het jouw taak om “helden” veilig door de kerkers van het pretpark te leiden. Pas strategieën aan, herstel wapens en beheer items om te overleven!

Rekruteer meer dan 20 eigenzinnige personages, waaronder rechtopstaande ridders, fantoomdieven, middelbare schoolmeisjes en een terloops nihilistische otter / man.

Ontmoet en versla een kleurrijke groep collega’s zoals monsterlijke mascottes, schattige kleine naaktslakken, selfie-liefhebbende skeletten en magische broccoli!

Zie de pracht van 2D-sprites die alchemie-achtig zijn geworden in 3D-modellen die buigen en zich uitstrekken door DE DERDE DIMENSIE!

Overtuigd van je 16-bit dromen door de legendes van Japanse RPG’s, garandeert dit grillige verhaal van prinsen en parttimers opwinding die niet kan worden vergeten.