Het donkere sprookje Röki komt eraan

Het donkere sprookje Röki komt eraan

Duistere sprookje Röki werd drie jaar geleden voor het eerst aan het publiek onthuld en de ontwikkelaars van Polygon Treehouse hebben eindelijk een releasedatum om te delen voor de game

Of in ieder geval de releasedatum van de pc. Het komt op pc-platforms Steam en GOG op 23 juli, maar waar je waarschijnlijk op wacht, is de releasedatum van de Nintendo Switch. Welnu, het team heeft eenvoudigweg bevestigd dat het “binnenkort” moet komen.

Over Röki

Elk donker sprookje heeft zijn monster …

Röki is een avonturenspel geïnspireerd op Scandinavische folklore; een donker hedendaags sprookje ondersteund door een ontroerend verhaal, verleidelijke kunststijl, oude puzzels en sfeervolle verkenning.

We gaan met Tove op een fantastische reis. Het is een reis die haar diep meeneemt in een verborgen en lang vergeten wereld van verloren folklore, gevuld met vreemde locaties en zelfs vreemdere wezens.

Verken de oude wildernis, los de mysteries op en red je gezin in dit moderne avonturenspel voor iedereen.

  • Verken een rijke en betoverende wereld van winterse Scandinavische folklore, een wereld vol details en leven gemaakt in de kenmerkende grafische kunststijl van Röki.
  • Ga op zoek naar de oude en magische wezens van de Scandinavische wildernis; sommige zijn vriendelijk, sommige niet zo veel! Röki heeft een rijke cast van unieke ‘griezelig-maar-schattige’ personages in een kijk op de Scandinavische folklore.
  • De oude wildernis heeft veel geheimen. Zoek lang vergeten items om je te helpen bij je avontuur.
Ad