Hextech Mayhem: A League Of Legends Story aangekondigd

Hextech Mayhem: A League Of Legends Story aangekondigd

Uitgever Riot Forge en ontwikkelaar Choice Provisions hebben Hextech Mayhem: A League Of Legends Story voor Nintendo Switch aangekondigd. De game is een ritmeloper met in de hoofdrol Ziggs, een van de Yordle-kampioenen uit Riot’s MOBA League Of Legends, terwijl hij tekeer gaat door de steampunkstad Piltover.

Hextech Mayhem: A League Of Legends Story aangekondigd, wordt op 16 november gelanceerd voor Switch, pc en de mobiele app van Netflix.

video
play-rounded-fill

Over Hextech Mayhem: A League Of Legends Story

In deze snelle ritmische hardloper heeft elke actie een explosieve reactie en is geen enkele chaos te veel. Kruip in de huid van yordle en Hexplosives-expert Ziggs terwijl je door de wijken van Piltover raast.

Bom, stuiter en bop op het ritme van de muziek om obstakels te ontwijken, ontwapen vijanden en licht lonten om maximale chaos te bereiken. Veroorzaak muzikale chaos terwijl je de niet-leuke Heimerdinger te slim af bent in je zoektocht om de grootste bom te bouwen die de wereld ooit heeft gezien!

Gebruik het Freestyle Mayhem-systeem om spontane explosies te creëren en bonuspunten te pakken… en dat allemaal terwijl je de leuke politie ontwijkt en ze laat zien wat ze echt missen.

Laat geen lont uit in Hextech Mayhem: A League of Legends Story.