Hideki Kamiya hint al naar Bayonetta 4

Hideki Kamiya hint al naar Bayonetta 4

Hideki Kamiya van PlatinumGames gaf commentaar op Bayonetta 4. Kamiya regisseerde de eerste game, was supervisor bij de tweede en was de supervising director bij de derde.

De opmerkingen van Kamiya kwamen naar aanleiding van een vraag van fans op sociale media, waarin hij zinspeelde op een onverwachte wending. Bovendien lijkt hij te geloven dat veel mensen het einde van Bayonetta 3 niet volledig begrepen.

Bayonetta-spoilers opgelet

Kamiya liet op Twitter weten niet te willen dat fans hem ervan beschuldigen later dingen toe te voegen. Hij zei verder dat degenen die het einde van Bayonetta 3 hebben voltooid, niet verrast zullen zijn door wat er in Bayonetta 4 gebeurt. We hebben geen details, maar Bayonetta 3 zou de weg hebben geëffend voor Bayonetta 4.

Viola zou de hoofdrolspeler van de serie kunnen worden in Bayonetta 4. We leren ook dat in plaats van een enkele Bayonetta die zich gedurende de serie ontwikkelt, verschillende Bayonetta’s in de drie games van de serie voorkomen.

Over Bayonetta 3

In een geheel nieuwe, over-the-top actiegame met een climax voor de Nintendo Switch, paradeert Bayonetta rond op verschillende plaatsen. De titulaire Umbra-heks, gekleed in een vreselijke nieuwe outfit en vreemd bekende staartjes, moet een mysterieus kwaad bestrijden met haar iconische vuurwapens en tijdvertragende vaardigheid Heksentijd. Deze keer zijn binnenvallende door mensen gemaakte biowapens, bekend als Homunculi, in het vizier van Bayonetta.

Vecht je een weg door de straten van Tokio, de bergen van China en nog veel meer locaties! Onderweg kom je een virtueel coven van Bayonetta’s tegen, de een nog mooier dan de ander. Je zult ook hakken en slachten als Viola, een vurige heks in training met een zwaard en een wispelturige sidekick in de vorm van de demon Cheshire. Ontdek het lot van Bayonetta en of deze occulte alliantie inderdaad de werkelijkheid kan behouden!