Hideki Kamiya – Reset en vergeet Bayonetta 3

Hideki Kamiya – Reset en vergeet Bayonetta 3

Nintendo Switch-fans hebben reikhalzend uitgekeken naar nieuws over Bayonetta 3. Er zijn echter weinig tot geen belangrijke updates gedeeld, afgezien van de incidentele geruststelling van PlatinumGames dat het nog in ontwikkeling is.

Hideki Kamiya en Atsushi Inaba van PlatinumGames zaten met VideoGamesChronicle (VGC) voor een interview, waar ze verschillende vragen beantwoordden over aankomende projecten.

Een van de besproken projecten was de ongrijpbare Bayonetta 3, waar Kamiya erkende dat het wachten op updates “de fans gek maakte”, en raadde iedereen aan om de game voorlopig te “resetten en vergeten” totdat er eindelijk meer nieuws wordt gedeeld.

VideoGamesChronicle interview hoogtepunten

  • VGC: Kamiya, hier is de onvermijdelijke Bayonetta 3-vraag: er werd onlangs geciteerd dat je dit jaar een openbare update van de game wilt geven. Is dat juist?
    • Kamiya: “Het is niet echt onze positie om te zeggen, maar … het is januari. Er moet toch iets uitkomen, toch? Ik denk dat het veilig is om te verwachten dat er iets uitkomt. Er is nog een groot deel van het jaar over, is wat ik bedoel. “
  • VGC: bedoel je met “update” iets wezenlijkers dan een ander CGI-logo?
    • Kamiya: “(Lacht) Ik begrijp dat het de fans gek maakt! In het licht daarvan zou mijn suggestie zijn dat we misschien allemaal moeten resetten en Bayonetta 3 vergeten. Als er dan eindelijk iets gebeurt, zal het een leuke verrassing zijn, nietwaar? “

De gast is altijd een beetje gek geweest, maar resetten en vergeten is geen geweldige boodschap om over te brengen aan fans die graag naar de derde deel zien. Maar misschien maakt hij maar een grapje … hij staat erom bekend dat hij in dat opzicht een beetje een trol is.