Hindsight aangekondigd lancering in 2021

Hindsight aangekondigd lancering in 2021

Uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Variable State hebben een nieuw verhalend verkenningsspel onthuld genaamd Hindsight voor Nintendo Switch en andere platforms.

Achteraf neemt de speler mee op een reis door het leven van een vrouw vanaf de geboorte tot het heden, terwijl ze op zoek naar betekenis herinneringen ophaalt aan haar verleden.

video
play-rounded-fill

Over Hindsight

Wat als de fysieke objecten van het dagelijks leven, de bezittingen die we dichtbij hebben, echte vensters waren naar het verleden? Kijk achteraf in verre herinneringen en onzichtbare toekomsten.

Hindsight, van de maker van Prune, is een verhalend verkenningsspel dat het hele leven van een vrouw omvat, van de geboorte tot het heden, terwijl ze probeert alles te begrijpen. Bezoek haar ouderlijk huis opnieuw, doorzoek persoonlijke bezittingen en stap door ramen naar in de tijd bevroren herinneringen.

Achteraf vraagt ​​u om te vertragen en aandacht te schenken aan de kleine dingen die achterblijven. Combineer deze dingen en verschuif uw standpunt totdat u precies het juiste perspectief vindt om u dieper in het verleden te trekken.

Lang vergeten herinneringen en dromen lopen in elkaar over. Blijf zo lang hangen als u wilt, maar vroeg of laat moet u terugkeren naar het heden.

Wat neem je mee? En wat laat je achter?

Hindsight komt ergens in 2021 uit voor Nintendo Switch.