Hindsight release datum en trailer

Hindsight release datum en trailer

Hindsight’s Nintendo Switch-releasedatum is definitief. De game is uitgebracht aangezien Annapurna Interactive en Team Hindsight het eens warne over een releasedatum op 4 augustus 2022.

Wat als de items van ons dagelijks leven, de bezittingen die we koesteren, in feite vensters naar het verleden waren? Hindsight biedt toegang tot verre herinneringen en onbekende toekomsten.

video
play-rounded-fill

Over Hindsight

Hindsight is een verhalend verkenningsspel van de auteur van Prune dat de loop van het leven van een vrouw overspant, van geboorte tot heden, terwijl ze probeert alles te begrijpen. Bezoek haar ouderlijk huis, blader door haar persoonlijke spullen en loop door de ramen naar bevroren herinneringen.

De eis van achteraf is om te vertragen en je te concentreren op de achtergebleven details. Zet deze stukken bij elkaar en verander je perspectief totdat je de ideale hoek ontdekt om je verder in het verleden te brengen.

Lang vergeten herinneringen en fantasieën vloeien in elkaar over. Je mag zo lang blijven hangen als je wilt, maar uiteindelijk moet je terugkeren naar het heden.

Wat neem je mee? En welke erfenis laat je na?

De game zal beschikbaar zijn als eShop-download voor Nintendo Switch.