Hitman 3 Cloud Version – Komt binnenkort

Hitman 3 Cloud Version – Komt binnenkort

Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase werd onthuld dat er binnenkort een cloudversie van Hitman 3 naar de Nintendo Switch komt!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat HITMAN 3 naar de Nintendo Switch komt, speelbaar via cloud-streamingtechnologie.

video
play-rounded-fill

Over Hitman 3 Cloud-version

Agent 47 keert terug voor de belangrijkste contracten uit zijn carrière in HITMAN 3 – CLOUD VERSION, die naar Nintendo Switch komt. De dood wacht. Agent 47 keert terug in HITMAN 3, de dramatische afsluiting van de World of Assassination-trilogie.

Belangrijke informatie

Je kunt alleen een gratis launcher-applicatie downloaden om de game voor een beperkte tijd te testen. Deze game maakt gebruik van cloud-streamingtechnologie en je hebt een aanhoudende snelle internetverbinding nodig om de game te spelen. Als uw internetverbinding instabiel wordt, wordt de service na enkele minuten verbroken.

Gebruik de gratis launcher-applicatie om de beschikbaarheid en kwaliteit van de service voor uw regio te testen.

Een Nintendo-account is vereist om toegang te krijgen tot de cloudservice. Om toegang te krijgen tot het spel na de gratis proefperiode, zijn deze gratis launcher-applicatie en de te kopen toegangspas vereist. De prijzen zijn te vinden op de Nintendo eShop-pagina voor de toegangspas zodra de proefperiode van 5 minuten met succes is voltooid.

• Stabiele en aanhoudende snelle internetverbinding en Nintendo-account vereist om te spelen.

• Nadat je de game minstens 5 minuten hebt getest, moet je een toegangspas kopen om toegang te krijgen tot de game. De prijzen zijn te vinden op de Nintendo eShop-pagina voor de toegangspas zodra de proefperiode van 5 minuten met succes is voltooid.

Onbekende release

Een releasedatum voor deze versie van deze game moet nog worden bevestigd, maar het is waarschijnlijk dat deze tegelijkertijd met andere platforms zal verschijnen op 20 januari 2021

Ad