Hitman 3 Cloud Version performance mode

Hitman 3 Cloud Version performance mode

Hitman III Cloud-versie heeft een nieuwe update op Nintendo Switch ontvangen, een aantal nieuwe functies toegevoegd en de Season Of Pride-uitbreiding van start gegaan.

Afgezien van inhoudsupdates en bugfixes die van toepassing zijn op alle platforms, bevat de Nintendo Switch-versie nu specifiek een schakelaar om 720p / 60fps in te schakelen boven de standaard 1080p / 30fps.

video
play-rounded-fill

Season of Pride – Prestatiemodus

We hebben een schakelaar toegevoegd om de prestatiemodus op 720p / 60fps in te schakelen ten opzichte van de standaardoptie van 1080p / 30fps.

Precisievuur

We hebben de functie Steady Aim toegevoegd aan de L-knop op de Nintendo Switch. Hierdoor kun je je doel verbeteren en de tijd vertragen wanneer je mikt met een Sniper Rifle met het Marksman-voordeel, vooral handig voor de Sniper Assassin-spelmodus en bepaalde Mission Stories. De in-game gebruikersinterface en controllerkaarten geven dit nauwkeurig weer.

Handige opmerking: het is mogelijk om te schakelen tussen het vasthouden of tikken op ZL om een ​​wapen te richten. Zoek naar de optie Toggle Aim in Options> Gameplay> Weapon Aim. Merk op dat dit geen invloed heeft op het ‘richten’ van de 47 tijdens het werpen; dit vereist nog steeds dat de speler de knop ingedrukt houdt om de werpboog van de 47 te verplaatsen.

Dubai-demo

We hebben een nieuwe proefversie van 10 minuten toegevoegd die beschikbaar is voor alle Nintendo Switch-spelers, zodat ze de nieuwe prestatiemodus kunnen ervaren op het openingsniveau van de game; Dubai.

Daarnaast is er het Season Of Pride-gedeelte van de Seven Deadly Sins DLC-uitbreiding, met nieuwe uitdagingen met Pride-thema, items en meer om van te genieten.