Hitman III – Cloud-versie komt op 20 januari

Hitman III – Cloud-versie komt op 20 januari

IO Interactive bevestigde de lanceringsdatum voor de Hitman III Cloud-versie voor Nintendo Switch. Het is snel.

Op Twitter bevestigde IO Interactive officieel dat Hitman III – Cloud Version op 20 januari wordt gelanceerd voor Switch, dezelfde dag dat de normale versie op andere platforms wordt gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over Hitman III – Cloud-versie

Hitman III is de dramatische afsluiting van de World of Assassination-trilogie en neemt spelers over de hele wereld mee op een globetrotsend avontuur naar uitgestrekte sandbox-locaties. Agent 47 keert terug als een meedogenloze professional voor de belangrijkste contracten van zijn hele carrière. De dood wacht.

Geniet van ongeëvenaarde vrijheid en voltooi je doelen terwijl de gamewereld reageert op alles wat je doet. De bekroonde Glacier-technologie van IO Interactive drijft de meeslepende gamewereld van Hitman III aan om ongeëvenaarde spelerskeuze en herspeelbaarheid te bieden.

Belangrijkste kenmerken

  • Word Agent 47 – Bereid je voor op een spionagethrilleravontuur waarin al je dodelijke vaardigheden op de proef worden gesteld.
  • Vrijheid van aanpak – Je dodelijkste wapen is creativiteit. Ontgrendel nieuwe uitrusting en verbeter je spel op missies die zeer herspeelbaar zijn.
  • World of Assassination – Reis door een levende, ademende wereld, overspoeld met duistere personages en dodelijke kansen.