Hitman III Introductie Trailer + Locatie details

Hitman III Introductie Trailer + Locatie details

IO Interactive heeft nieuwe details vrijgegeven over de locaties van Hitman III, voorafgaand aan de release later deze maand, inclusief een introductie-trailer.

Volgens IO Interactive is elke locatie in Hitman III zorgvuldig ontworpen om de speler een “unieke en gedenkwaardige gameplay-ervaring” te geven, van de eerste missie van het spel tot aan de “dramatische epiloog die de trilogie in stijl afsluit met een verhalende finale. ”.

video

(Direct link; https://youtu.be/pIrNz7v4xrc)

Locatiegegevens

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het spel begint in Dubai, met Agent 47 letterlijk aan de top van de wereld.

Ervaar de grootsheid en decadentie van Dubai tijdens de openingsceremonie van het hoogste gebouw ter wereld. Sluit je aan bij een opgewonden menigte om getuige te zijn van het adembenemende landschap en verken de bovenste verdiepingen van dit prachtige gebouw, zowel van binnen als van buiten.

Dartmoor, Verenigd Koninkrijk

Na de evenementen in Dubai gaan 47 naar Engeland.

Reis naar het historische Thornbridge Manor in Dartmoor voor een missie met een moordmysterie-twist. Kies je eigen pad naar je doelen of neem de rol van detective op je om een ​​moord op te lossen en je doelwit te elimineren. Twee vogels, één vermomming.

Berlijn, Duitsland

Halverwege het spel is 47 onderweg naar Duitsland.

Ga naar de buitenwijken van Berlijn, een stad die bekend staat om zijn sprookjes, levendige stijl en chaotisch nachtleven. Of je nu op zoek bent naar een plek om na te denken en te recupereren, of de duizelingwekkende adrenalinestoot van een epische rave wilt ervaren, Berlijn helpt je beide dingen te vinden en alles daartussenin.

Chongqing, China

Naarmate het verhaal vordert, arriveren er 47 in China.

Onder de flikkerende neonlichten van drukke cafés en te midden van een wirwar van kleine winkeltjes en eetkraampjes in krappe straten, biedt Chongqing reizigers een onderbreking van de eisen van het dagelijkse leven. Deze megastad is een transportknooppunt met tal van geheimen buiten de gebaande paden.

Mendoza, Argentinië

De voorlaatste missie van Hitman III brengt Agent 47 naar Argentinië.

Als een van de meest bekende wijnregio’s in Zuid-Amerika, is Mendoza de perfecte plek om de prachtige bezienswaardigheden en verworven smaken van Argentinië te bewonderen. Van de glooiende heuvels tot de moderne wijngaarden, er is volop gelegenheid om te ontdekken.

Karpaten, Roemenië

In de epiloog van Hitman III keert Agent 47 terug naar Roemenië.

De laatste missie in de World of Assassination-trilogie neemt je mee naar de Karpaten

Hitman III zal volgens de planning op Switch via de cloud worden gelanceerd, vermoedelijk samen met andere consoleversies op 20 januari 2021. We zullen zeker terugkomen met meer details zodra ze komen.

Ad