Hitman III – Season Of Lust content beschikbaar

Hitman III – Season Of Lust content beschikbaar

IO Interactive heeft een nieuwe trailer gedeeld waarin de Season Of Lust-uitbreiding voor Hitman III wordt beschreven.

Het vierde deel van de Seven Deadly Sins-uitbreiding van de game draait om de zonde van lust en bevat een verscheidenheid aan missies, items en een pak met lustthema.

video

video

Over Season Of Lust

Het is tijd voor wat harde liefde.

Het seizoen van lust komt eraan met een smorgasbord van inhoud die voor elk wat wils belooft. Of je nu op zoek bent naar de volgende act van de Seven Deadly Sins, een nieuw permanent evenement in Dartmoor, een nieuw Elusive Target of een glanzend nieuw pistool, HITMAN 3’s Season of Lust heeft je gedekt. Kijk eens!

Seven Deadly Sins Act 4: Lust (Premium Content)

Je reis door HITMAN 3’s Seven Deadly Sins gaat verder met Act 4: Lust. Deze keer ben je in Berlijn…

Deze nieuwe inhoud omvat de Lust Assignation Escalation, een uniek eenfasig contract waarin je kluizen moet opsporen en open moet blazen (of er zijn sleutels beschikbaar) om informatie te verzamelen over een geheime bewonderaar. Verzamel de aanwijzingen en observeer iedereen op de dansvloer om de geheime bewonderaar en de Pretenders te identificeren. Elke keer dat je het contract start, wordt de bewonderaar willekeurig geselecteerd om elke playthrough anders te maken en al je speurvaardigheden op de proef te stellen.

Het voltooien van de lusttoewijzing levert drie unieke beloningen op. Ten eerste de Scarlet Suit, een rood slangenleer pak aangevuld met bijpassende autohandschoenen en zonnebril. De perfecte outfit om te dragen als je harten wint (of breekt).

Vervolgens The Serpent’s Bite, een op afstand ontploft explosief dat is gemaakt om eruit te zien als een losjes opgerolde slang. Het is gemaakt met alleen de meest decriminerende en esthetische moordenaars in gedachten, zo niet de meest discrete. Eindelijk, The Serpent’s Tongue, een unieke kruisboog vol verblindende pijlen. Het rood-zwarte slangenmotief is een gegarandeerde gespreksaanzet.

Elke act van de Seven Deadly Sins kan afzonderlijk worden gekocht, of samen tegen een gereduceerde prijs als onderdeel van de Seven Deadly Sins-collectie.

Locatierotatie: Marrakech

Marrakesh is de volgende locatie die aan onze gratis rotatie wordt toegevoegd, waardoor alle HITMAN 3-spelers de kans krijgen om alles wat de Rode Stad te bieden heeft voor een beperkte tijd in zich op te nemen. Oorspronkelijk uitgebracht als de derde aflevering van HITMAN 1, moet je in Marrakech twee doelen uitschakelen in de zinderende hitte van Noord-Afrika. Er zijn demonstranten rond de Zweedse ambassade, een drukke markt om te verkennen en tal van geheimen verborgen in een nabijgelegen verlaten school…

The Heartbreaker: Mendoza Elusive Target

De weddingplanner uit de hel is het volgende ongrijpbare doelwit van HITMAN 3 en hij is op weg naar Mendoza. De Heartbreaker zou droomhuwelijken werkelijkheid moeten laten worden, maar je zult zelden een sprookjesachtig einde met hem hebben. Hij heeft zijn eigen unieke manier om de harten van zijn slachtoffers te breken en Agent 47 heeft de taak ervoor te zorgen dat er niet meer zijn. Je hebt 10 dagen en één kans om hem uit te schakelen.

Permanent evenement – ​​Dartmoor Garden Show

Welkom bij de Dartmoor Garden Show, een gloednieuw, gratis en permanent evenement voor alle HITMAN 3-bezitters dat op 5 augustus arriveert.

Dit unieke evenement is Dartmoor zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Met heldere luchten erboven, zijn er vier verschillende tuinen geïnstalleerd op het terrein van het landhuis om het toppunt van uitmuntendheid in de tuinbouw van over de hele wereld te laten zien. Elke tuin is samengesteld door een tuinier van wereldklasse die hun beste bloemen zal presenteren aan drie juryleden – die je misschien herkent als bekende personages uit de opening van de Burj Al-Ghazali in Dubai. Met unieke installaties, nieuwe tuinmannen en terugkerende personages als juryleden is er veel aan de hand, maar we zijn nog maar net begonnen.

De Dartmoor Garden Show speelt zich af als een escalatie in drie fasen bij je eerste playthrough, waarbij een klant en een handlanger willekeurig worden toegewezen, wat betekent dat de winnaar van de Garden Show (die net zo goed is gebaseerd op wie nog in leven is om te claimen de prijs, aangezien deze gebaseerd is op de kwaliteit van de tuinen) zal elke keer anders zijn. Zodra je alle drie de fasen eenmaal hebt voltooid, ontgrendel je het Summer Sightseeing Suit, de perfecte metgezel voor je toekomstige playthroughs.

Je ontgrendelt ook de deterministische modus, die kan worden geactiveerd door de escalatie terug te zetten naar fase 1 en een nieuw ontgrendelde startlocatie te kiezen. In deze nieuwe modus voor de Dartmoor Garden Show verwijderen we het willekeurige element en geven we je volledige controle om te beslissen wie in leven moet blijven om de prijs van Dartmoor’s Greatest Gardner te claimen.

Ten slotte is de Contracts-modus volledig ingeschakeld voor de Dartmoor Garden Show, waardoor je de kans krijgt om je eigen contracten te maken voor een van de NPC’s tijdens het evenement. Bedenk je eigen verhalen, stel je eigen uitdagingen op en strijd om opscheppen met je vrienden.

Aanbevolen contracten van Shacknews

Op 12 augustus arriveert de eerste reeks aanbevolen contracten voor het seizoen van lust. De Hitman-fans bij Shacknews zullen aan het stuur zitten en hun bestemming is Berlijn voor hun eigen persoonlijke kijk op hoe een contract met een lustthema eruit zou moeten zien.

Deze contracten maken het mogelijk om de SMG Raptor van RubyRude te ontgrendelen. Verzamel 50 voltooiingen op 3 HITMAN-locaties en het is van jou om te houden.

Locatierotatie: een huis gebouwd op zand

Keer in het donker van de nacht terug naar Marrakesh en ervaar een van de ‘bonusmissies’ van HITMAN 1 voor een beperkte tijd in de locatierotatie. Met nieuwe doelen om te elimineren en uitdagingen om te voltooien, belooft deze herwerkte versie van Marrakesh nieuwe ervaringen en nieuwe fortuinen.

De entertainer / huis gebouwd op zand (Marrakesh) ongrijpbaar doelwit

Meneer Giggles was het laatste ongrijpbare doelwit in HITMAN 1 en hij is weer op straat voor nog een ronde. Uw doelstellingen: Elimineer hem en haal zijn klantenlijst op. Gemakkelijk. Hij zal 10 dagen ‘s nachts door de slecht verlichte straten van Marrakesh zwerven, maar spelers van het Free Starter Pack moeten snel handelen en ervoor zorgen dat ze toegang hebben tot het contract tijdens de locatierotatie.

Als het eerste ongrijpbare doelwit in Marrakesh voor HITMAN 3, is dit de eerste kans voor spelers om het zomerpak met handschoenen te ontgrendelen. Als je nog geen ET in Marrakesh hebt voltooid, zet dat iets extra’s op het spel om dit contract af te ronden.

Aanbevolen contracten van de Hitman-community

We sluiten de contentdrops in het seizoen van lust af met een nieuwe reeks aanbevolen contracten, rechtstreeks van de toegewijde Hitman-community. Met de Dartmoor Garden Show toegevoegd aan de Contracts Mode-selectie, is de kans groot dat je deze locatie hier voor het eerst ziet. Wat de community ook bedenkt, het is een veilige gok dat je ervan zult genieten!

Goldballer

Ja, de ICA 19 Goldballer kan worden ontgrendeld door de nieuw toegevoegde ‘Untouchable’-uitdaging te voltooien. Voltooi gewoon de campagnemissie met dezelfde naam in de Karpaten en de gouden versie van het kenmerkende wapen van Agent 47 mag je houden. Dit zeer gewilde wapen past perfect bij het seizoen van lust en kan op elk moment in dit seizoen en daarna worden ontgrendeld.