Hitman III Season Of Sloth beschikbaar

Hitman III Season Of Sloth beschikbaar

Nintendo heeft een nieuwe trailer gedeeld met details over de Season Of Sloth-uitbreiding voor Hitman III. Cloudversie.

Het derde deel van de Seven Deadly Sins-uitbreiding van de game draait om de zonde van luiheid en bevat een verscheidenheid aan missies, items en een pak met luiaardthema.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Het seizoen van luiheid in HITMAN 3 nadert langzaam met Act 3 van de Seven Deadly Sins en het eerste ongrijpbare doelwit in Berlijn. Wanneer je maar wilt, bereid je voor op een vooruitblik op wat er gaat komen in HITMAN 3’s Season of Sloth.

Seven Deadly Sins Act 3: Sloth (DLC)

The Seven Deadly Sins gaat verder met Act 3: Sloth. Spaar al je energie voor de escalatie van de uitputting van de luiaard en duik diep in de geest van Agent 47. Ervaar een nieuwe kijk op de Dartmoor-locatie – plus ontgrendel nieuwe items en pak met zonde-thema om te pronken met je innerlijke luiaard.

Elke act van de Seven Deadly Sins kan afzonderlijk worden gekocht, of samen tegen een gereduceerde prijs als onderdeel van de Seven Deadly Sins-collectie.

Ongrijpbaar doelwit: de aansprakelijkheid (Berlijn)

De slechtste bouwinspecteur ter wereld is voor een beperkte tijd in Berlijn. Vind hem en schakel hem uit, maar doe er niet te lang over, je hebt 11 dagen vanaf 17 juni om dit contract af te ronden.

Aanbevolen contracten / Outside Xtra

We zijn verheugd dat Jane, Mike en Andy deze maand een aantal door luiaards geïnspireerde contracten voor alle spelers hebben gemaakt. Je kent ze van Outside Xbox, waar ze regelmatig Elusive Targets hebben gespeeld en allerlei soorten video’s hebben gemaakt in de World of Assassination-trilogie. Vaste kijkers zullen weten dat stealth, vergif en explosies hier waarschijnlijk op tafel liggen… Gelukkig hebben ze allemaal toestemming gekregen om het medische gebied van Miami te verlaten en zullen hun dubbelgangers in Santa Fortuna hen niet vertragen.

Aanbevolen contracten ontgrendelen

De aanbevolen contracten van Outside Xtra zijn je eerste kans om de ICA 19 F/A Stealth “Ducky” Edition te ontgrendelen. Voltooi in totaal 40 unieke Featured Contracts en je hebt deze unieke ICA 19-variant om de jouwe te noemen.

Locatierotatie: Sapienza
Rustig aan, relax, rustig aan. Ga naar het strand. Eet een ijsje. Bezoek het mortuarium.

De ontspannende kustplaats Sapienza is uw bestemming voor de locatierotatie dit seizoen, wat betekent dat alle HITMAN 3 Free Starter Pack-spelers en HITMAN 3-bezitters onbeperkte toegang hebben tot alles wat dit juweel van de kust van Amalfi te bieden heeft voor 10 dagen.

Ongrijpbaar doelwit: de tweeling (Sapienza)

Twee identieke tweelingbroers. De ene is de klant, de andere is je doelwit. Als je de cliënt doodt of schade toebrengt, faal je. Spoor de tweeling op, identificeer het doelwit en maak je schot. Of kruis je vingers en ga YOLO, het is jouw beslissing.

Aanbevolen contracten / Hitman-community

Na hun langverwachte terugkeer in de Season of Pride is de eer om Featured Contracts te maken weer terug bij de Hitman Community. Later deze maand zullen nog drie communityleden hun door luiaards geïnspireerde creaties aan HITMAN 3 toevoegen, zodat alle spelers zich een weg kunnen banen.

Aanbevolen contracten/Frote 7’s Speedrun-community

Het zou geen door luiaards geïnspireerd seizoen zijn zonder de bekende Speedrun-community van Hitman. We hebben de snelle clown zelf, Frote 7, gevraagd om samen te werken met hun Speedrun-community en drie op luiaards geïnspireerde contracten te maken waar alle spelers doorheen kunnen racen!

HITMAN 3 – Seizoen van Luiaard (15 juni – 19 juli)

Komt naar HITMAN 3-bezitters tijdens het seizoen van luiaard (15 juni – 19 juli)

Seven Deadly Sins Act 3: Sloth / Seven Deadly Sins DLC

  • De aansprakelijkheid (Berlijn) / ongrijpbaar doelwit
  • Buiten Xtra / Aanbevolen Contracten
  • Locatierotatie: Sapienza
  • Hitman-community / Aanbevolen contracten
  • De tweeling (Parijs) / ongrijpbaar doelwit
  • Frote 7’s Speedrun-community / aanbevolen contracten