Hitman III – Seven Deadly Sins uitbreiding onthuld

Hitman III – Seven Deadly Sins uitbreiding onthuld

Io Interactive heeft een nieuwe set DLC-uitbreidingen voor Hitman III onthuld, getiteld Seven Deadly Sins. Dus zeven missies gokken?

En heel eenvoudig ja; er zullen in totaal zeven DLC’s als onderdeel van de set zijn, elk met als thema een van de zeven hoofdzonden. Het begint met “Act 1: Greed” op 30 maart, inclusief een nieuw contract met een “hebzuchtige” extra gameplay-mechanic, waarmee spelers een pak en items met een hebzuchtthema kunnen ontgrendelen.

We hopen dat het ooit zijn weg naar Nintendo Switch vindt.

video

Over Hitman III: Seven Deadly Sins

Hitman III: Seven Deadly Sins biedt nieuwe gameplay-mogelijkheden, visueel verschillende contracten en unieke beloningen met zonde-thema, en zal de verwachtingen ondermijnen en spelers uitdagen om elk van de zeven zonden te weerstaan.

Hitman III: Seven Deadly Sins zal in de loop van de tijd worden uitgebracht via zeven unieke contentpakketten. Elk van de zeven pakketten is gericht op een andere zonde en bevat een visueel duidelijk contract, een vrij te spelen suit met een zonde-thema en ten minste één item met een zonde-thema dat overal in de World of Assassination kan worden gebruikt. Sommige items kunnen ook unieke eigenschappen hebben om u te herinneren aan de zonde waardoor ze zijn geïnspireerd …

Het eerste contentpakket is beschikbaar op 30 maart en nodigt spelers uit om terug te keren naar Dubai, waar munten overlopen en nieuwe gameplay-mechanica je eigen persoonlijke hebzucht zal verleiden.

De focus van “Act 1: Greed” is een nieuwe escalatie genaamd The Greed Enumeration, waarmee je bepaalde items tussen elk van de drie fasen kunt meenemen. Gulzig voelen? Bewijs het!

Naast de nieuwe escalatie, zal ‘Act 1: Greed’ ook het vrij te spelen ‘Rapacious Suit’ en twee items met een zondenthema bevatten; de “Greedy Little Coin” en “The Devil’s Cane.”

Om te genieten van de nieuwe Hitman III: Seven Deadly Sins-uitbreiding, kunnen spelers elk inhoudspakket afzonderlijk kopen of ze alle zeven samen kopen als onderdeel van de ‘Seven Deadly Sins-collectie’, die spelers toegang geeft tot alle zeven inhoudspakketten terwijl ze worden in de loop van de tijd tegen een gereduceerde prijs uitgebracht in vergelijking met de aankoop van elk pakket afzonderlijk.

Hitman III: Seasons of Sin

Naast de “Seven Deadly Sins Collection” kunnen Hitman III-bezitters blijven genieten van “live content” die zonder extra kosten aan de game wordt toegevoegd. Zoals we de afgelopen twee maanden al hebben gedaan, kunnen spelers verwachten dat escalaties, Featured Contracts en Elusive Targets regelmatig aan de game worden toegevoegd, inclusief gloednieuwe Hitman III Elusive Targets!

Bovendien zullen nieuwe seizoensevenementen, zoals de Berlin Egg Hunt, ook beschikbaar zijn voor alle eigenaren, evenals de terugkeer van geliefde seizoensevenementen van Hitman en Hitman II.

Om onze uitbreiding “Seven Deadly Sins” te ondersteunen, brengen we nu onze reguliere content uit als onderdeel van een “Season of Sin”, in plaats van een maandelijkse routekaart. Dit is meestal een naamswijziging, omdat de escalaties, aanbevolen contracten en ongrijpbare doelen nog steeds dik en snel komen – en gratis!

Dus, in plaats van de Roadmap van april, zijn we verheugd om het ‘Season of Greed’ in Hitman III van start te laten gaan, waar nieuwe content wordt uitgebracht, zowel betaald (zie hierboven) als gratis voor bestaande eigenaren. Een Season of Sin kan tussen de vier en zes weken duren en omvat escalaties, aanbevolen contracten en ongrijpbare doelen. De inhoud zal nauw verbonden zijn met het thema van de zonde voor dat seizoen.

Ad