Hob: The Definitive Edition is verkrijgbaar!

Hob: The Definitive Edition is verkrijgbaar!

Perfect World Entertainment en Panic Button hebben Hob: The Definitive Edition uitgebracht op Nintendo Switch.

video

Om de release van het spel te vieren, heeft Hob: The Definitive Edition nu 10% korting op de eShop tot en met 17 april 2019.

Over Hob: The Definitive Edition

Perfect World Entertainment Inc., een toonaangevende uitgever van live-servicegames, en ontwikkelaar Panic Button maakten bekend dat Hob: The Definitive Edition nu beschikbaar is op de Nintendo Switch ™.

Van de makers van Torchlight ™ I & II, dit atmosferische avontuur roept gamers naar een prachtige planeet in gevaar, waar ze vreemde puzzels en wezens tegenkomen en de mysteries die hen omringen ontrafelen. Hob: The Definitive Edition is beschikbaar voor digitale download in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch voor $ 19,99. Om de lancering te vieren, is de game te koop met een korting van 10% tot en met 17 april.

Avonturiers zijn in de ban van Hob sinds Runic Games de game op pc en PlayStation®4 in 2017 heeft uitgebracht. Dit kunstzinnig vervaardigde avontuur voor één speler laat gamers de ruïnes van een mooie wereld in wanorde onderzoeken, terwijl ze puzzels oplossen die de planeet zouden kunnen tegenhouden verder in de chaos vervallen.

Het team van Panic Button heeft een versie van de game ontwikkeld die alles wat spelers leuk vonden aan het origineel accentueert en verbetert. Dit omvat Nintendo Switch-exclusieve functies zoals HD rumble en touch screen-functionaliteit, plus life-of-life updates, verbeterde framerate, UI-wijzigingen en extra camerabedieningsopties.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontdek het mysterie – de wereld van Hob is vol mysterie en verwondering. Spelers zullen de geheimen van de planeet ontrafelen terwijl ze de vreemde levensvormen verkennen en ermee omgaan.
  • Transform the World – Door puzzels op te lossen en de wereld te herstellen, zullen avonturiers het landschap voor hun ogen zien veranderen en nieuwe gebieden openen om te ontdekken en ontdekken.
  • Ontgrendel nieuwe krachten – Het upgraden van de mechanische handschoenarm zal nieuwe vaardigheden onthullen die gamers in staat stellen om zich een weg door de wereld te worstelen, te slaan en te krommen.
  • Avontuur – Kookplaat nodigt avontuurzoekers uit om een ​​open wereld te doorkruisen, ruïnes te verkennen, vriendschappen te sluiten en de bedrieglijke wezens te bestrijden die hun uitsterven bedreigen.
  • The Ultimate Hob Experience – Deze volledig nieuwe versie bevat exclusieve functies van Nintendo Switch, zoals HD Rumble en ondersteuning voor aanraakscherm, en verfijnt het originele spel met verbeterde camerabesturingsopties, gestroomlijnde menu’s en een herwerkte campagne die de wereld van Hob beter dan ooit ontdekt .

Hob: de Definitive Version heeft nu de classificatie E10 +, waarmee een nieuwe generatie avonturiers de mysteries van Hob kan ontrafelen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de draagbaarheid van het Nintendo Switch-systeem. Ga naar https://www.arcgames.com/en/games/HoB voor meer informatie