Hob: The Definitive Edition – Versie 1.1.1 Patch

Hob: The Definitive Edition – Versie 1.1.1 Patch

Panic Button heeft de eerste patch voor de actie-adventure uitgerold. Hob: The Definitive Edition op Nintendo Switch! Het team heeft de feedback van de fans voor de Switch-versie van de game gehoord, met name de beeldkwaliteit, wanneer deze in de handheld-modus wordt gespeeld.

Volgens rapporten leek het spel een beetje korrelig wanneer het werd gespeeld via het 720p-scherm van de tablet.

Dat zal niet langer het geval zijn, aangezien de patch-versie 1.1.1 vandaag is vrijgegeven om het probleem aan te pakken. Daarnaast zijn een handvol andere oplossingen en verbeteringen geïmplementeerd voor het spel. Er zijn echter geen verdere details gedeeld over wat die fixes en verbeteringen doen.

Over Hob: The Definitive Edition

Van de makers van Torchlight ™ en Torchlight II ™! Traverse en transformeer de mysterieuze wereld van Hob. Deze levendige, sfeervolle avonturenspel speelt zich af in een verbluffende en brute wereld in wanorde.

Terwijl spelers zich verdiepen in de mysteries om hen heen, ontdekken ze een planeet in gevaar. Kan het worden hersteld, of zal de wereld verder in chaos vervallen? Nu met verbeterde prestaties en functies, alleen beschikbaar op Nintendo Switch in deze definitieve editie.

  • ONTDEK HET MYSTERIE: De wereld van Hob is vol mysterie en verwondering. Ontrafel de mysteries van de planeet terwijl je de vreemde levensvormen die erin wonen, exploreert en ermee interacteert.
  • TRANSFORMEER DE WERELD door puzzels op te lossen en de planeet te herstellen. Het landschap zal voor je ogen veranderen en nieuwe gebieden openen om te ontdekken en verkennen.
  • ONTSLAG NIEUWE BEVOEGDHEDEN: upgrade je mechanische handschoenarm om nieuwe vaardigheden te onthullen en grijp, stomp en baan je een weg door de wereld
  • AVONTUUR in een open wereld, onderzoek ruïnes, sluit vriendschap met sprites en vecht tegen de bedrieglijke wezens die hun uitsterven bedreigen.
  • DE ULTIMATE HOB EXPERIENCE: Deze volledig nieuwe versie bevat Nintendo Switch console-exclusieve functies zoals HD Rumble en ondersteuning voor aanraakschermen, en verfijnt het originele spel met verbeterde camerabesturingsopties, gestroomlijnde menu’s en een herwerkte campagne die het ontdekken van de wereld van Hob beter dan ooit!
Ad