Hogwarts Legacy – Back to Hogwarts the House Common Room tours

Hogwarts Legacy – Back to Hogwarts the House Common Room tours

Een promofilm over ‘Hogwarts’ en rondleidingen door de gemeenschappelijke ruimtes voor Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Zwadderich. Tijdens de “Back to Hogwarts”-vieringen konden fans Back to Hogwarts 2022: A Look Ahead bekijken, een speciale show vol nieuws en updates die enkele van de coole dingen liet zien die in de Wizarding World op komst zijn.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Easter Eggs in het Thema Park

Er is een onverwacht paasei van Hogwarts Legacy gevonden tijdens een zijmissie naar kasteelruïnes. De ruïnes waren dezelfde die werden gezien tijdens de rit “Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure” in The Wizarding World of Harry Potter in Islands of Adventure van Universal Orlando Resort. Het is een van de vele verborgen referenties in Hogwarts Legacy die fans met scherpe ogen kunnen vinden.

Link naar het Harry Potter Fan Club-account

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat Wizarding World-fans hun Harry Potter Fan Club-account kunnen koppelen aan hun Warner Bros. Games-account om hun huis en toverstok in Hogwarts Legacy te importeren. Dit is om “Terug naar Zweinstein” te vieren. Met de officiële sorteerervaring van de Harry Potter Fan Club en de Wandceremonie kunnen spelers zichzelf zijn in Hogwarts Legacy. Door accounts te koppelen krijgen spelers ook toegang tot een Beaked Skull Mask en een exclusieve set “House Fan-Atic School Robes”, zodat ze in stijl kunnen pronken met hun Hogwarts-huis.

Rondleidingen door de gemeenschappelijke ruimtes van het huis

De ingangen en binnenkant van de gemeenschappelijke ruimtes van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus werden ook getoond. Van Zwadderich’s ingang, die verborgen is achter de boog van een glibberende stenen slang, tot de weelderige leerlingenkamer van Griffoendor in een van de hoogste torens en de warme, helder verlichte Ravenklauw-lounge, tot de zelden geziene leerlingenkamer van Huffelpuf, badend in natuurlijk licht door een dakraam, er is veel te ontdekken in het spel.

De Nintendo Switch-versie van Hogwarts Legacy zal naar verwachting ergens in 2023 uitkomen.