Hogwarts Legacy – Cinematische trailer

Hogwarts Legacy – Cinematische trailer

Er is een gloednieuwe trailer voor Hogwarts Legacy uitgebracht, en deze richt zich alleen op de filmische elementen van de film. In de meest recente video, Warner Bros. gaf kijkers een overzicht van de hele planeet.

video
play-rounded-fill

Over Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy, een actie-rollenspel in een open wereld, is gebaseerd op het fictieve universum dat voor het eerst werd gepresenteerd in de Harry Potter-boekenreeks. Begin aan een reis die je naar zowel bekende als onbekende locaties brengt terwijl je magische monsters onderzoekt en vindt, je personage personaliseert en drankjes brouwt, toverspreuken leert uitspreken als een professional, je vaardigheden verbetert en evolueert naar de tovenaar die je hebt. altijd van gedroomd te zijn.

Breng wat tijd door op Hogwarts in de negentiende eeuw. Je personage uit de tovenaarswereld is een student die in het bezit is van het antwoord op een eeuwenoud mysterie dat een gevaar vormt voor de hele tovenaarswereld. Sluit allianties, ga de strijd aan met kwaadaardige tovenaars en bepaal uiteindelijk de koers van de tovenaarswereld. Wat je achterlaat, is helemaal aan jou. Leer gedijen in het ongeschreven.

Op 25 juli 2023 wordt Hogwarts Legacy uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad