Hogwarts Legacy – Gaat geweldig worden

Hogwarts Legacy – Gaat geweldig worden

De eerste iteratie van Hogwarts Legacy is uitgebracht, maar spelers van de Nintendo Switch-versie zullen nog even geduld moeten hebben. In werkelijkheid is er veel over het spel dat op het Nintendo-systeem wordt gespeeld dat we niet weten. Het zou vrijwel allemaal hetzelfde materiaal moeten bevatten als andere platforms, maar de technische prestaties van sommige poorten op het systeem variëren sterk van spel tot spel.

Het wordt geweldig

Het lijkt er op zijn minst op dat Troy Johnson, een van de ontwerpers die aan het spel werkt, hoge verwachtingen heeft. In een interview met de Italiaanse website Multiplayer werd Johnson ondervraagd over de Switch-versie van Hogwarts Legacy, en hij gaf de volgende informatie als antwoord:

“De Switch-versie wordt geweldig, daar twijfel ik helemaal niet aan. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke iteratie er prachtig uitziet, dat het een goede optimalisatie heeft en, het allerbelangrijkste, dat het blijft trouw aan het concept dat we oorspronkelijk voor de titel hadden. En uiteindelijk zal het de titel zijn waarnaar we op zoek waren.”

De woorden van Johnson zijn vertaald met Google Translate, iets wat we in het algemeen niet aanbevelen, maar je zou de hoofdgedachte wel moeten kunnen begrijpen. We duimen dat de Switch-versie van de game de komende maanden in zijn geheel aan ons zal worden getoond.

Over Hogwarts Legacy

De wereld van Harry Potter komt tot leven in de rollenspelvideogame Hogwarts Legacy, een actie-RPG in een open wereld met een meeslepende ervaring. Voel hoe het was om voor het eerst naar Hogwarts in de negentiende eeuw te gaan. Je personage uit de tovenaarswereld is een student die in het bezit is van het antwoord op een eeuwenoud mysterie dat een gevaar vormt voor de hele tovenaarswereld. Je bent nu in staat om de situatie onder controle te krijgen en jezelf in het middelpunt van je eigen spannende reis door het tovenaarsrijk te plaatsen. Wat je achterlaat, is helemaal aan jou. Ervaar het leven door buiten het script te leven.

Op 25 juli 2023 wordt Hogwarts Legacy beschikbaar gesteld voor aankoop op de Nintendo Switch.