Hogwarts Legacy helaas uitgesteld tot 2023

Hogwarts Legacy helaas uitgesteld tot 2023

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben gezegd dat Hogwarts Legacy pas in 2023 uitkomt. Het was in eerste instantie gepland voor deze feestdagen.

Vertraagd tot 2023

Hogwarts Legacy komt voor het eerst uit op 10 februari 2023. We weten echter niet wanneer de Nintendo Switch-versie uitkomt. Het team zegt dat fans “binnenkort” zullen weten wanneer de game beschikbaar zal zijn op de Nintendo-console. De reden voor de vertraging was dat er meer tijd nodig was “om de best mogelijke game-ervaring te bieden.”

Over de erfenis van Zweinstein

Hogwarts Legacy is een actie-RPG met een open wereld die zich afspeelt in dezelfde wereld als de Harry Potter-boeken. Je kunt op reis gaan door zowel bekende als nieuwe plaatsen, waar je vreemde wezens kunt ontdekken en vinden, je karakter kunt veranderen en drankjes kunt maken, spreuken kunt leren uitspreken, je vaardigheden kunt verbeteren en de tovenaar kunt worden die je wilt zijn.

Kijk hoe Zweinstein eruit zag in de 19e eeuw. Je personage is een student die een oud geheim kent dat de tovenaarswereld in tweeën zou kunnen splitsen. Ontdek hoe het is om op Hogwarts te wonen door vrienden te maken, duistere tovenaars te bevechten en het lot van de tovenaarswereld te bepalen. Wat je achterlaat is aan jou. Leef wat niet op papier staat.