Hogwarts Legacy herbevestigd door Community Manager

Hogwarts Legacy herbevestigd door Community Manager

De FAQ-sectie van de officiële Hogwarts Legacy-website leek te suggereren dat Hogwarts Legacy eerder naar Nintendo Switch zal komen.

Chandler Wood, een communitymanager voor Hogwarts Legacy, heeft bevestigd dat de game echt naar de Nintendo Switch komt, voor het geval fans bang waren dat de veelgestelde vragen onjuist of verkeerd getypt waren. Deze verzekering kwam naar aanleiding van een tweet van een fan die vroeg of Wood aanvullende informatie kon verstrekken over de Switch-release.

Met name maakte Wood geen melding van de vraag of de game een cloudgebaseerde release zal zijn, zoals Guardians of the Galaxy, Hitman III of Kingdom Hearts. Fans hebben over het algemeen tegenstrijdige gevoelens over Nintendo Switch-cloudgames, dus het zal fascinerend zijn om te zien of Hogwarts Legacy in hun voetsporen treedt.

video
play-rounded-fill

Over Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is een meeslepende, open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in de wereld die voor het eerst werd geïntroduceerd in de Harry Potter-boeken. Ervaar voor het eerst Hogwarts in de 19e eeuw. Je personage is een student die de sleutel heeft tot een oud geheim dat de tovenaarswereld dreigt te verscheuren. Nu kun je de actie overnemen en in het middelpunt van je eigen avontuur in de tovenaarswereld staan. Je nalatenschap is wat je ervan maakt.

Leef het ongeschreven

Ontdek een open wereld

De tovenaarswereld wacht op je. Vrij rondzwerven op Zweinstein, Zweinsveld, het Verboden Bos en het omliggende Overland-gebied.

Wees de heks of tovenaar die je wilt zijn

Leer spreuken, brouw drankjes, kweek planten en zorg voor magische beesten tijdens je reis. Word gesorteerd in je huis, smeed relaties en beheers vaardigheden om de heks of tovenaar te worden die je wilt zijn.

Beleef een nieuw tovenaarswereldavontuur

Ervaar de tovenaarswereld in een onontgonnen tijdperk om een ​​verborgen waarheid uit het verleden te ontdekken. Vecht tegen trollen, duistere tovenaars, goblins en meer terwijl je het opneemt tegen een gevaarlijke schurk die het lot van de tovenaarswereld bedreigt.