Hogwarts Legacy – Making the Music

Hogwarts Legacy – Making the Music

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben een video uitgebracht genaamd “Making the Music”, die een kijkje achter de schermen geeft bij het maken van “Overture to the Unwritten ” en andere muziekstukken die zijn opgenomen in Hogwarts Legacy.

Het maken van de muziek

Fans krijgen een kijkje achter de schermen bij het besluitvormingsproces van enkele componisten en audioproducenten, evenals de complexiteit van het componeren van nieuwe symfonische composities die zich in het rijk van de tovenaars in de 19e eeuw bevinden . Componist Chuck E. Myers “sea” bespreekt de tijd die hij de afgelopen vier jaar aan het Hogwarts Legacy-project als geheel heeft besteed, terwijl audioproducent Nathan Ayoubi ingaat op hoe de muziek de algehele ervaring voor de speler verbetert door zowel nieuw als fris te zijn. terwijl het ook nostalgische gevoelens oproept. Daarnaast krijgen we van componist Peter Murray te horen hoe het team erin slaagde een balans te vinden tussen de nieuwe originele compositie en de muziek uit de film. Concluderend wordt beschreven dat de muziek de verwondering en verwondering van een kind heeft door de componist, J. Scott Rakozy.

video
play-rounded-fill

Hogwarts-muziek

Overture to the Unwritten is beschikbaar voor zowel digitale streaming als digitale aankoop door fans. Op de dag van het debuut bevat de Hogwarts Legacy-soundtrack alle extra muziek die voor de game is gecomponeerd (Original Video Game Soundtrack). Nummers uit de game zullen ook te zien zijn op een tweede album met de titel Hogwarts Legacy (Study Themes From the Original Video Game Soundtrack). Dit album bevat muziek die meer ambient, chill en ontspannend is, en het is ideaal om naar te luisteren tijdens het studeren voor lessen op elke school, inclusief Hogwarts. Beide albums zullen via WaterTower Music onder het publiek worden gedistribueerd en toegankelijk worden gemaakt via alle digitale streamingplatforms.

De eerste release van Hogwarts Legacy staat gepland voor de maand februari; de Nintendo Switch-versie is echter pas op een latere datum beschikbaar.