Hogwarts Legacy – Sebastian Sallow’s Dark Legacy trailer

Hogwarts Legacy – Sebastian Sallow’s Dark Legacy trailer

Er is een nieuwe trailer van “Sebastian Sallow’s Dark Legacy” toegevoegd aan Hogwarts Legacy ter ere van Gamescom 2022.

De video toont enkele van de verboden vloeken en moeilijke keuzes die spelers moeten maken als ze meer te weten komen over het mysterie van de Sallow-familie en beslissen of ze de duistere kunsten willen gebruiken.

video
play-rounded-fill

Als je besluit vrienden te worden met Zwadderich-student Sebastian Sallow, zul je moeten beslissen of je de Zwarte Kunsten wilt gebruiken of niet, terwijl je het mysterie van zijn familie oplost via zijn begeleidende missiereeks.

Zul je dit soort duistere magie leren?

De trailer van Dark Legacy richt zich op een van Hogwarts Legacy’s optionele begeleidende missiereeksen met Sebastian Sallow. Het toont enkele van de verboden vloeken en moeilijke keuzes die spelers moeten maken als ze meer te weten komen over het mysterie van de familie Sallow en beslissen of ze de duistere kunsten willen gebruiken of niet.

Over Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is een actie-RPG met een open wereld die zich afspeelt in dezelfde wereld als de Harry Potter-boeken. Je kunt op reis gaan door zowel bekende als nieuwe plaatsen, waar je vreemde wezens kunt verkennen en vinden, je karakter kunt veranderen en drankjes kunt maken, spreuken kunt leren uitspreken, je vaardigheden kunt verbeteren en de tovenaar kunt worden die je wilt zijn.

Kijk hoe Zweinstein eruit zag in de 19e eeuw. Je personage is een student die een oud geheim kent dat de tovenaarswereld in tweeën zou kunnen splitsen. Ontdek hoe het is om op Hogwarts te wonen door vrienden te maken, duistere tovenaars te bevechten en het lot van de tovenaarswereld te bepalen.

Wat je achterlaat, is aan jou. Leef wat niet op papier staat.