Hogwarts Legacy – Voice actors onthuld

Hogwarts Legacy – Voice actors onthuld

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben enkele van de bekende stemacteurs aangekondigd die zullen bijdragen aan Hogwarts Legacy. Onder hen zijn Simon Pegg, Sebastian Croft, Amelia Gething, Lesley Nicol, Kandace Caine, Sohm Kapila, Luke Youngblood en Jason Anthony. Andere opmerkelijke stemacteurs zijn Jason Anthony en Asif Ali.

video
play-rounded-fill

Voice cast

  • Simon Pegg: Phineas Nigellus Zwarts (Rector van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus)
  • Sebastian Croft en Amelia Gething zijn de twee personages wiens stemmen kunnen worden geselecteerd voor de speelbare avatar van het spel.
  • Professor Matilda Wemel, u heeft mijn grootste respect, Lesley Nicol
  • Professor Onai wordt gespeeld door Kandace Caine, terwijl Professor Astronomy wordt gespeeld door Sohm Kapila en Everett Clopton wordt gespeeld door Luke Youngblood (Ravenclaw en een halfbloed onderpresterende regelovertreder en grappenmaker)
  • Mahendra Pehlwaan wordt gespeeld door Asif Ali in zijn stem (Ravenclaw-student, een dreuzelgeborene en een fervent regelbewaarder)
  • Nick zonder hoofd en de sorteerhoed door Jason Anthony

Hogwarts Legacy stemmen gedetailleerd

De grillige rector van Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry wordt gespeeld door acteur Simon Pegg in de film Hogwarts Legacy. De naam van zijn personage is Phineas Nigellus Black. Schoolhoofd Zwarts komt uit een lange geschiedenis van Zwadderaars, en hij wordt beschimpt door de studenten, tegen wie hij ook een enorme haat koestert. Hij is het huidige hoofd van Zwadderich. Vanwege het feit dat hij absoluut niet gekwalificeerd is voor zijn functie, is het zijn doel om zo min mogelijk werk te doen en afstand te houden van de studenten. In plaats daarvan concentreert hij zich liever op zijn status in de tovenaarswereld en het chirurgisch verbeterde uiterlijk van zijn baard.

Sebastian Croft en Amelia Gething spelen de twee stemopties voor de speelbare avatar van het spel, die sterk kan worden aangepast zodat spelers de heks of tovenaar kunnen kiezen die ze willen zijn. In hun rol als vijfdejaarsstudenten die voor het eerst Zweinstein betreden, spelen Croft en Gething de twee stemopties voor de speelbare avatar van het spel.

Professor Matilda Weasley, een centraal personage in de videogame, wordt tot leven gewekt door Lesley Nicol, die haar stem geeft. De plaatsvervangend directrice van Hogwarts, ze is een Griffoendor die de speler helpt de andere studenten in te halen door ze de Wizard’s Field Guide te geven en ze de Kamer van Hoge Nood te laten zien. Professor Onai, gespeeld door Kandace Caine, was een begenadigd ziener die waarzeggerij doceerde aan Uagadou, de grootste tovenaarsschool ter wereld. Haar vertrouwen in haar ogen werd echter geschokt toen ze de dood van haar man niet kon voorspellen, waardoor ze de juistheid van haar bekwaamheid in twijfel trok. Ze neemt de moeilijke beslissing om die traumatische ervaringen in het verleden te plaatsen en accepteert in plaats daarvan een aanbod van professor Wemel om waarzeggerij te doceren op Zweinstein. Professor Satyavati Shah, die astronomie doceert, wordt gespeeld door Sohm Kapila, die ook haar stem verzorgt. Professor Shah is opgegroeid in de Dreuzelwereld en ze heeft de neiging om neerbuigend tegen haar leerlingen te praten door middel van meanderende en pompeuze aforismen. Ze is echter toegewijd aan de wetenschappen.

Everett Clopton is een Ravenklauw en een halfbloed onderpresterende regelovertreder en grappenmaker. Luke Youngblood, die Lee Jordan speelde in de filmreeks, keert terug om de stem van Everett Clopton in te spreken. Dit wordt opwindend nieuws voor al lang bestaande fans van de franchise. Een andere student van Ravenklauw, Mahendra Pehlwaan, wordt gespeeld door Asif Ali. Mahendra Pehlwaan is een Dreuzelgeboren tovenaar die een toegewijde volgeling van de regels is. Vanwege zijn strikte toewijding aan de regels, zijn zelfs de instructeurs van Ravenklauw een beetje gefrustreerd geraakt door hem.

De stemmen van zowel Nearly Headless Nick als de Sorting Hat worden verzorgd door Jason Anthony. Bijna onthoofde Nick, ook wel bekend als Sir Nicholas de Mimsy-Porpington, is de geest van het huis van Griffoendor. Hij is minzaam en innemend, ondanks een air van superioriteit over hem. Als de Griffoendor-speler bereid is hem een ​​klein plezier te doen met een stuk slecht rosbief, kan hij de sleutel zijn om hen te helpen antwoorden te vinden die essentieel zijn voor het oplossen van een enorm mysterie. Dit werkt echter alleen als ze hem deze gunst willen bewijzen. De beroemde Sorteerhoed is een bewuste, magische hoed en analyseert informatie uit de geschiedenis van de leerling in combinatie met input van de speler om te beslissen welk Hogwarts-huis het beste bij de leerling past.

Hier volgt een video waarin stemacteur Simon Pegg zijn positie als schoolhoofd in Hogwarts Legacy bespreekt. Dit brengt het nieuws over de acteurs die hun stemmen voor de game hebben geleverd tot een einde.

Op 25 juli 2023 maakt Hogwarts Legacy zijn debuut op de Nintendo Switch.

Ad