Hokko Life – Fysieke editie aangekondigd voor Japan

Hokko Life – Fysieke editie aangekondigd voor Japan

Hokko Life, een levenssimulatiespel geïnspireerd op Animal Crossing, werd uiteindelijk eerder dit jaar uitgebracht op de Nintendo Switch. In ieder geval zullen gamers in Japan binnenkort de keuze hebben om het in hun schappen te bewaren!

Inhoudsopgave (TOC)

Over Hokko Life

Namens Team17 heeft Game Source Entertainment aangekondigd dat het een fysieke versie van de game in Japan gaat publiceren. Het debuteert op 22 december 2022 en kost 5.478 yen (inclusief belasting).

Er is momenteel geen informatie of de game een vergelijkbare fysieke release in het westen zal hebben.

Een gezellige, artistiek rijke community-simgame heet Hokko Life.

Als je uit de trein stapt, ga je naar Hokko en vestig je je in je nieuwe verblijfplaats.

Dit slaperige dorp heeft jouw hulp nodig om de schilderachtige plattelandsgemeenschap te worden waar iedereen dol op is. Het is aan jou om huizen te ontwerpen, bouwen en inrichten voor elk van je nieuwe kennissen met een hamer en verf in de hand!

Wees fantasierijk!

Ga aan de slag in de oude werkplaats en laat je creativiteit de vrije loop!

Maak unieke en fascinerende meubels en andere objecten voor je stad door ambachtelijke materialen te combineren zoals je wilt. Maak behang, vloeren, kleding en meer met bloemen en verfmengsels!

Wil je een lijn van stedelijk-industrieel meubilair creëren of misschien een collectie levendig bloemenbehang? Je hebt alle flexibiliteit om een ​​stad te plannen die je inwoners leuk zullen vinden dankzij het volledige scala aan tools van de workshop tot je beschikking.

Kenmerken

CRAFT: bezoek de verlaten mijn of het nabijgelegen bos om materialen te kappen, te delven en te graven. Breng de items die je hebt verzameld terug naar je stad, zodat je ze kunt omzetten in middelen voor je eigen creaties.

ONTWERP: verzamel je benodigdheden en ga de werkplaats binnen om elk onderdeel van het spel aan te passen. Gebruik de designtafel om je eigen meubels te maken door verschillende materialen en vormen samen te voegen in een eenvoudige maar effectieve editor.

SCHILDEREN: trek je overall aan, pak je penselen en begin met schilderen. Voor jezelf en de dorpen om te dragen, kun je T-shirts, behang en zelfs vloeren maken. Laat iedereen in de community jouw onderscheidende creaties dragen!

BOUW: start de stadsuitbreiding met de hulp van de plaatselijke bouwer. Plaats structuren waar je maar wilt en bereid het gebied voor op de komst van extra bewoners.

VERSIERER: voeg je eigen accenten toe aan het interieur en exterieur van elk huis, kies ontwerpen en rangschik meubels om een ​​gastvrije ruimte te creëren voor je nieuwe vrienden.

BOERDERIJ: gebruik je groene vingers om de beste producten te verbouwen en te verkopen, en verander elk stuk land in een plek om groenten en andere planten te verbouwen.

VIS: bouw je viscollectie op door een rustige ochtend door te brengen op de verschillende vislocaties in het Hokko-universum. Je moet je strategie aanpassen, aangezien elke vangst een andere moeilijkheidsgraad zal opleveren wanneer je hem binnenhaalt, omdat vissen verschillende neigingen hebben.

Houd een oogje in het zeil – je weet maar nooit wat er in die struik verstopt zit! BUG HUNT: Fladderend en scharrelend door de wereld van Hokko, ontdek je een volledig assortiment insecten waarmee je je verzameling kunt vangen en uitbreiden!