Hokko Life – Komt op 27 September

Hokko Life – Komt op 27 September

Hokko Life, een levenssimulatiegame voor pc met een gameplay die opvallend veel lijkt op Animal Crossing: New Horizons, is zojuist onthuld.

De releasedatum van de game is officieel vastgesteld op 27 september 2022 en is ook aangekondigd voor Switch en andere platforms. Het lijkt erop dat de visuals en speelbaarheid van de game veel verbeterd zijn sinds de eerste debuuttrailer.

video
play-rounded-fill

Over Hokko Life

Hokko Life is een gezellig, inventief simulatiespel voor de gemeenschap.

Stap uit de trein in de stad Hokko en ontspan in uw nieuwe woning.

Dit rustige dorp heeft jouw hulp nodig om het te transformeren in de aantrekkelijke landelijke stad waar iedereen dol op is. Het is jouw verantwoordelijkheid om huizen voor al je nieuwe vrienden te ontwerpen, bouwen en decoreren met hamers en penselen.

Werk in de stoffige oude werkplaats en laat je fantasie de vrije loop!

Maak materialen en mix ze naar eigen inzicht om nieuwe en prachtige meubels en objecten voor je stad te creëren. Verzamel bloemen, combineer ze met verf en gebruik ze om behang, vloeren en zelfs kleding te maken!

Wil je een reeks stedelijk-industriële meubels maken of misschien een set bloemenbehang? Met de hele werkplaats tot je beschikking, heb je totale flexibiliteit om een ​​stad te creëren waar de inwoners dol op zullen zijn.

  • CRAFT: Reis naar het bos of verlaat de mijn om materialen te delven en bomen om te hakken. Breng je verworven hulpbronnen terug naar de stad en transformeer ze in materialen die je kunt gebruiken in je eigen creaties.
  • ONTWERP: verzamel de benodigde materialen en ga de werkplaats binnen om elk object in het spel aan te passen. Gebruik de designtafel om je eigen meubels te maken door verschillende vormen en materialen te mengen in een eenvoudige maar effectieve editor.
  • VERF: Trek je overall aan, pak je penselen en breng kleur aan. Je mag T-shirts voor jezelf en andere dorpelingen maken om te dragen. Laat de hele stad je eigen ontwerpen dragen!
  • BUILD: Roep de hulp in van de lokale bouwer en begin met stadsuitbreiding. Plaats structuren waar je maar wilt en bereid ze voor op de komst van extra bewoners.
  • DECORATIE: Personaliseer de binnen- en buitenkant van elk huis, kies ontwerpen en rangschik meubels om een ​​huis te creëren dat je nieuwe vrienden leuk zullen vinden.
  • VIS: breng een rustige ochtend door met vissen op verschillende locaties op de planeet Hokko om aan je viscollectie toe te voegen. Elke vangst zal zijn eigen unieke obstakel vormen als je hem probeert binnen te halen, aangezien elke soort vis verschillende neigingen heeft.
  • BUG HUNT: Fladderend en sluipend door de wereld van Hokko, ontdek je een enorm assortiment insecten om te vangen en toe te voegen aan je verzameling. Houd je ogen open, want je weet nooit wat er in die struik verstopt zit!
Ad