Hollow Knight Gods & Glory DLC reminder – 23 augustus

Hollow Knight Gods & Glory DLC reminder – 23 augustus

Hollow Knight is een van de succesverhalen van crowdfunding. In 2014 begon dit spel een campagne op Kickstarter. Nadat het daar een enorm succes werd verscheen het spel drie jaar later voor PC en Mac.

Ook daar werd het een hit en dus kon een console versie niet uitblijven. De Nintendo Switch-versie verscheen tijdens de E3 Nintendo Direct en bevatte alle tot dan toe uitgebrachte DLC, zoals Hidden Dreams, The Grimm Troupe en Lifeblood.

video
play-rounded-fill

Gods & Glory

Team Cherry, de ontwikkelaars van Hollow Knight, waren echter nog niet klaar met hun spel. Deze maand zal het laatste en grootste gratis DLC pakket verschijnen met de titel “Gods & Glory”. 

Zo krijgen we nieuwe vijanden, nieuwe muziek, nieuwe (niet speelbare) personages en nieuwe opdrachten om te vervullen. Het mooiste aan dit alles is dat dit pakket gratis beschikbaar zal zijn voor iedereen die Hollow Knight bezit.

Om de lancering van dit langverwachte laatste pakket te vieren brachten de ontwikkelaars al een trailer uit. Daarin kan je al in een paar korte fragmenten zien wat je als speler kan verwachten van deze Gods & Glory update.

video
play-rounded-fill

Laatste content Hollow Knight?

Nu zou je denken dat dit het laatste stuk content voor Hollow Knight is maar niets is minder waar. Hornet gaat namelijk als het goed is volgend jaar nog een volledig eigen campaign krijgen. Omdat dit zo een groot stuk is om te ontwikkelen duurt deze content release simpelweg langer en zal deze in vergelijking met de andere DLC packs niet gratis zijn. 

Dat niet gratis zijn is daarnaast niets mis mee, vergeet niet dat Hollow Knight op de Nintendo Switch nog steeds maar 15 euro kost. Voor het kaliber van game wat het is, is dat simpelweg ongekend. Als je kijkt alleen al naar de art-style, de dlc, de muziek, de moeilijkheidsgraad en de lengte blijft het pond-voor-pond de beste indie titel op de Nintendo Switch naar ons mening.

Simpelweg gezegd; wij houden van Hollow Knight en daarmee van Team Cherry!

Ad