Hollow Knight – Hornet GAME – Silksong onthuld!

Hollow Knight – Hornet GAME – Silksong onthuld!

We hadden allemaal verwacht dat Hollow Knight een nieuwe DLC zou gaan krijgen met Hornet in de hoofdrol. Nou … het is veel veel groter geworden dan dat;

video
play-rounded-fill

Hollow Knight – Silksong

Bijna van het begin af aan was het de bedoeling dat het avontuur van Hornet plaatsvond in een nieuw land, maar toen we dook, werd het snel te groot en te uniek om een ​​DLC te houden, zoals aanvankelijk gepland. We weten wel dat het wachten wat langer duurt, maar we denken dat de laatste, frisse wereld die je zult ontdekken de moeite waard is.

Over Silksong

Als Hornet, prinses-beschermer van Hallownest, avontuur door een heel nieuw koninkrijk, achtervolgd door zijde en lied. Gevangen en naar een onbekend land gebracht, moet Hornet tegen vijanden vechten en mysteries oplossen terwijl ze op een dodelijke pelgrimstocht naar de top van het koninkrijk opstijgt.

Hollow Knight: Silksong is het epische vervolg op Hollow Knight, het bekroonde actie-avontuur van beestjes en helden. Als de dodelijke jager Hornet, reis naar geheel nieuwe landen, ontdek nieuwe krachten, vecht tegen enorme hordes beestjes en beesten en ontdek oude geheimen die verbonden zijn met je aard en je verleden.

Spelkenmerken

  • Ontdek een heel nieuw koninkrijk! Verken koraalwouden, bemoste grotten, vergulde steden en misted moors terwijl je opstijgt naar de stralende citadel op de top van de wereld.
  • Neem deel aan dodelijke acrobatische actie! Gebruik een hele nieuwe reeks behendige moves terwijl je tussen vijanden in dodelijke, mooie gevechten danst.
  • Maak krachtige gereedschappen! Beheers een zich steeds uitbreidend arsenaal aan wapens, vallen en mechanismen om je vijanden te verwonden en nieuwe hoogten te verkennen.
  • Los schokkende speurtochten op! Jaag zeldzame beesten af, ontgraven oude mysteries en zoek verloren schatten om de wensen van de onderdrukte te vervullen en de hoop van het koninkrijk te herstellen. Bereid je voor op het onverwachte!
  • Bekijk meer dan 150 volledig nieuwe vijanden! Dieren en jagers, huurmoordenaars en koningen, monsters en ridders – versla ze allemaal met moed en vaardigheid!
  • Ervaar een verbluffende orkestrale score! De bekroonde componist van Hollow Knight, Christopher Larkin, keert terug om melancholieke melodieën, symfonische snaren en hartverscheurende soulthrumming bossthema’s naar het avontuur te brengen.
  • Daag Silk Soul-modus uit! Zodra je het spel overwint, test je je vaardigheden in een geheel nieuwe modus die het spel in een unieke, uitdagende ervaring omzet.

Systemen

Hollow Knight: Silksong is bij de lancering beschikbaar op Windows, Mac, Linux en Nintendo Switch. Meer platforms kunnen gebeuren!

video
play-rounded-fill

Just remember, we’re 3 people, already working rather hard, so we haven’t committed to anything else just yet. We don’t wanna collapse before we get this massive bug kingdom ready for you.


Ik heb een gebrek aan woorden als het gaat om het bovenstaande … het ziet er allemaal zo goed uit, zo geweldig, zo uitdagend, zo leuk … ik kan alleen maar zeggen dat we van jullie houden Team Cherry!!