Hollow Knight Silksong – Details met betrekking tot moeilijkheidsgraad, gameplay, quests en meer

Hollow Knight Silksong – Details met betrekking tot moeilijkheidsgraad, gameplay, quests en meer

Team Cherry heeft eindelijk meer onthuld over de langverwachte Hollow Knight Silksong! In het bijzonder leren we meer over de overeenkomsten en verschillen tussen beide spellen, samen met meer informatie over de tools van Hornet, en nog veel meer!

Team Cherry onthulde ook dat ze nu bezig waren met het plannen van hun volgende project – dat helemaal geen verband lijkt te houden met Hollow Knight.

Edge Magazine hoogtepunten

We hebben de meest interessante weetjes voor jullie allemaal in verschillende categorieën samengevat;

Gameplay

 • Silksong komt overeen met de moeilijkheidsgraad van Hollow Knight, maar het is ook bedoeld om toegankelijk te zijn voor nieuwkomers.
 • De hoogte en snelheid van Hornet bepalen in belangrijke mate de wereldomvang, complexiteit en intelligentie van vijanden van het spel. Hollow Knight zou het kunnen hebben om een ​​eenvoudige vijand in Goomba-stijl te hebben, zelfs in het begin; Silksong gaat een stap verder.

 • De reis eindigt niet bij de Citadel; door Silksong’s tempo te vergelijken met Castlevania: Lords of Shadow, merken de ontwikkelaars op dat er nog een aantal andere landen te gaan zijn.
 • Je brengt meer tijd door met volledige gezondheid of bijna dood, en de gameplay hapert tussen die twee toestanden. Genezing in de strijd wordt meer als een ‘beat in de dans’, waardoor spelers de beslissing kunnen nemen in plaats van dat de vijanden verdubbelen voor een duidelijke kans op genezing.

Hornet

 • Hornet die in het begin tijd in die kooi doorbrengt, zorgt ervoor dat ze haar traditionele krachten verliest en ze in de loop van het spel moet herstellen.
 • Hornets Tools, analoog aan de Knight’s Charms, zijn Hornets versie van verschillende nuttige dingen die over de hele wereld te zien zijn.
 • Het feit dat Hornet een pratend personage is, verandert de manier waarop het verhaal en haar bedoelingen worden onthuld. “De speler zal heel snel […] een basisidee krijgen van wie Hornet is, haar houding en haar startdoelen”.

Quests, vlooien en kaarten

 • Er zijn verschillende soorten missies: een ‘Hunter’-zoektocht zorgt ervoor dat je met iemand gaat vechten; een ‘Wayfarer’-zoektocht impliceert een geheime locatie ergens die wacht om gevonden te worden.
 • ‘Vlooien’ zijn wat ‘Grubs’ waren in het eerste spel; hoewel ‘Vlooien’ meer variatie hebben in het soort problemen waar ze in terechtkomen.

 • De cartograaf van het spel, ‘Shakra’, zal sporen van gouden ringen achterlaten – vergelijkbaar met Cornifer en zijn spoor van papieren.

De toekomstplannen van Team Cherry

 • De volgende game van Team Cherry na Silksong zal niets te maken hebben met Hollow Knight. Blijkbaar bevindt het zich al in de beginfase.

Ben ik gehyped voor de release van Silksong? Je hebt verdomd gelijk dat ik ben!