Hollow Knight: Silksong Development Update – Komt eerste helft van 2023?

Hollow Knight: Silksong Development Update – Komt eerste helft van 2023?

Samenvatting:

Hollow Knight: Silksong-fans zullen wat langer moeten wachten op de release van de game, aangezien het ontwikkelingsteam de tijd neemt om het zo goed mogelijk te maken. Matthew Griffin, hoofd marketing en uitgeverij, bevestigde dat het team zich richt op de eerste helft van 2023 voor de releasedatum, maar er is nog geen specifieke datum.

Ondanks de vertraging blijven fans enthousiast voor het langverwachte vervolg op de populaire game Hollow Knight. Meer informatie over de game zal dichter bij de release worden gedeeld.


Hollow Knight: Silksong-ontwikkelingsupdate

Hollow Knight: Silksong, het langverwachte vervolg op het populaire spel Hollow Knight, werd vier jaar geleden aangekondigd. Sindsdien hebben fans reikhalzend uitgekeken naar de release. De releasedatum is echter verschillende keren uitgesteld, waardoor fans zich afvragen wanneer ze de game in handen kunnen krijgen.

Matthew Griffin, die de marketing en publicatie voor het project verzorgt, heeft onlangs een korte update gegeven over de voortgang van de ontwikkeling van de game. Volgens Griffin mikt het team op de eerste helft van 2023 voor de releasedatum, maar de ontwikkeling gaat nog door. Griffin voegde eraan toe dat het spel behoorlijk groot is geworden en dat het team de tijd wil nemen om het zo goed mogelijk te maken.

Het beste wat het kan zijn

Hoewel fans misschien teleurgesteld zijn om te horen dat de releasedatum opnieuw is uitgesteld, is het belangrijk om te onthouden dat het ontwikkelteam zich inzet om de game zo goed mogelijk te maken. Hollow Knight: Silksong wordt een ongelooflijke game en het team wil ervoor zorgen dat het aan de verwachtingen van de fans voldoet.

Hollow Knight: Silksong was zelfs te zien op E3 ​​2019 tijdens Nintendo Treehouse: Live, waar een nieuwe trailer werd uitgebracht. Sindsdien hebben fans echter slechts een kleine glimp van het project opgevangen. Desondanks blijven fans enthousiast over de release van de game en kijken ze reikhalzend uit naar nieuws of updates over de voortgang.

GEEN releasedatum

Op dit moment is er geen nieuwe releasedatum voor Hollow Knight: Silksong, maar meer informatie zal worden gedeeld naarmate de release nadert. Fans kunnen er zeker van zijn dat het ontwikkelingsteam hard aan het werk is en dat de game het wachten zeker waard is.

Conclusie

Hollow Knight: Silksong wordt een ongelooflijke game, maar fans zullen nog even moeten wachten op de release. Het ontwikkelingsteam doet er alles aan om de game zo goed mogelijk te maken en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat deze aan de verwachtingen van de fans voldoet. Hoewel er nog geen nieuwe releasedatum is, kunnen fans uitkijken naar meer informatie naarmate de releasedatum nadert.

Veelgestelde vragen
  • V: Wanneer werd Hollow Knight: Silksong aangekondigd?
    • A: Hollow Knight: Silksong werd iets meer dan vier jaar geleden aangekondigd.
  • V: Wanneer is de laatste update voor Hollow Knight: Silksong uitgebracht?
    • A: Matthew Griffin, hoofd marketing en uitgeverij, heeft onlangs een korte update gegeven over de voortgang van de ontwikkeling van de game.
  • V: Wanneer is de releasedatum voor Hollow Knight: Silksong?
    • A: Het team richt zich op de eerste helft van 2023 voor de releasedatum, maar er is nog geen specifieke datum.
  • V: Waarom is de releasedatum voor Hollow Knight: Silksong uitgesteld?
    • A: Het ontwikkelingsteam wil de tijd nemen om de game zo goed mogelijk te maken.
  • V: Wordt er vóór de releasedatum meer informatie vrijgegeven over Hollow Knight: Silksong?
    • A: Ja, meer informatie zal worden gedeeld naarmate de release dichterbij komt.