Hollow Knight: Silksong – Nieuwe trailer, release binnen 12 maanden

Hollow Knight: Silksong – Nieuwe trailer, release binnen 12 maanden

Tijdens de recente Xbox & Bethesda Games Showcase kregen Hollow Knight-fans een frisse nieuwe Silksong-teaser te zien, evenals een mogelijke releasedatum.

video
play-rounded-fill

Over Hollow Knight: Silksong

Het langverwachte vervolg is sinds 2019 in productie, maar sindsdien is er weinig nieuws en updates geweest. Dit heeft ertoe geleid dat het spel een memetische status heeft gekregen onder spelers, waarbij het routinematig populair is op sociale media wanneer er een presentatie in directe stijl is, ondanks het feit dat er uiteindelijk geen updates worden gegeven.

Deze nieuwe teaser geeft ons niet alleen een andere kijk op de game in actie, maar geeft ons ook een mogelijke releasedatum. De showcase zelf werd geadverteerd als gericht op games die “binnen de komende 12 maanden” uitkomen. Natuurlijk is “de komende 12 maanden” een vrij brede prospectieve releaseperiode die alles van volgende maand tot volgend jaar kan omvatten.

In Hollow Knight: Silksong speel je als Hornet, de prinses-beschermer van Hallownest, en verken je een geheel nieuw rijk bestuurd door zijde en muziek! Gevangen en naar dit vreemde rijk gesleept, moet Hornet het hoofd bieden aan tegenstanders en raadsels beantwoorden terwijl ze opstijgt op een gevaarlijke reis naar de top van het koninkrijk.

Hollow Knight: Silksong is het epische vervolg op het bekroonde actie-avontuur Hollow Knight. Reis naar geheel nieuwe gebieden als de dodelijke jager Hornet, vind nieuwe vaardigheden, vecht tegen enorme legers van insecten en monsters en ontdek oude waarheden met betrekking tot je aard en je geschiedenis.

Ad