Hollow Knight: Silksong – Nieuwe vijanden en muziek

Hollow Knight: Silksong – Nieuwe vijanden en muziek

Eerder deze week onthulde het Team Cherry enkele nieuwe weetjes over Hollow Knight: Silksong, met betrekking tot zijn vijanden en muziek.

Om te beginnen bevestigden ze dat het spel minstens 150 vijanden zou hebben – onthullend dat ze al tot 165 vijandelijke types hadden gewerkt. Daarnaast krijgen we ook twee liedvoorbeelden van de soundtrack van de game – die momenteel in totaal ongeveer 30 nummers telt!

Silksong-ontwikkelingsvoortgang

Helemaal vooraan: we gaan nog steeds door met het bouwen van deze (zeer grote) game. Onze wens om te blijven bouwen en bouwen en bouwen is zeker niet afgenomen, maar onze tijdlijnen zijn een beetje uitgerekt om rekening te houden met al die spannende nieuwe dingen en al het andere vast te leggen.

Als een kleine vooruitgang plagerig: je herinnert je misschien voor Silksong dat we meer dan 150 alle nieuwe vijanden hebben beloofd. Dat leek ons ​​altijd een conservatieve schatting, en het bleek dat we gelijk hadden! Hier zijn slechts een paar vijanden die deze week tot leven zijn gekomen, vijand nummer 163, 164 en 165.

Hoewel hun namen een mysterie zullen blijven, kunnen we zeggen dat ze lid zijn van een wetenschappelijke suite, voormalige aanbestedingen van een stoffig gewelf vol oude kennis. Dit is een moeilijk later trio-spel dat, in de strijd, nauw samenwerkt en elkaars zwakheden dekt.

En als enige zekerheid: we bouwen niet zomaar willekeurig dingen zonder einde op de site. We weten hoe dit verhaal zich ontvouwt en hoeveel we ook toevoegen, het is altijd onze bedoeling om het gevoel op te roepen van het verkennen van een grote, verrassende nieuwe wereld; een die overeenkomt met (of groter is dan) de schaal en diversiteit van het originele spel.

We kunnen niet wachten om op een dag te praten over alle wilde evoluties naar deze nieuwe wereld die achter de schermen hebben plaatsgevonden, maar die dag zal moeten wachten tot nadat de game uit is en in jouw handen is.

Laten we praten over muziek!

Hollow Knight: Silksong ziet Christopher Larkin opnieuw terugkeren met een volledige reeks humeurige en memorabele nummers. In lijn met de focus van het spel op Hornet, haar naald en haar draad, ziet Silksong’s score een specifieke focus op snaren.

Vandaag brengt Chris 2 nummers van het komende album uit: ‘Lace’, het intense strijdthema voor een van Hornet’s belangrijkste rivalen en ‘Bonebottom’ de sombere score voor Silksong’s startplaats. Beschouw het als een kerst cadeautje!

Tot op heden telt de complete score van Silksong op ongeveer 30 (verbluffende) nummers, waarvan er nog een aantal moeten volgen. Dat is al een stap boven de 26 tracks van Hollow Knight en is een combinatie van Pharlooms vele gevarieerde locaties, meer unieke baasthema’s en Chris ‘eigen wens om zijn prestaties te verbeteren met de eerste game.

Verwacht dat de volledige Hollow Knight: Silksong Original Soundtrack tegelijkertijd met de game wordt uitgebracht.