Hollow Knight Silksong playtester – Wonderlijke game die het wachten waard is

Hollow Knight Silksong playtester – Wonderlijke game die het wachten waard is

We hebben voor het laatst een glimp opgevangen van de langverwachte Hollow Knight Silksong tijdens de Xbox-showcase in juni vorig jaar; de game is op de eerste dag beschikbaar voor abonnees van het Game Pass-programma dat wordt aangeboden door het bedrijf dat de game heeft ontwikkeld.

Het wachten duurt lang

De game komt dit jaar uit. Een playtester voor Silksong sprong op het Discord-kanaal met Hollow Knight-thema om fans te laten weten dat de game het wachten meer dan waard zal zijn, wat inderdaad bemoedigend nieuws is. Fans staan ​​te popelen om meer van de duistere 2D-platformgame te zien, maar de playtester verzekerde fans dat de game het wachten waard zal zijn. Hoewel, gezien de kwaliteit van de eerste Hollow Knight-game, die te downloaden is in de Nintendo eShop, we redelijkerwijs niet anders hadden kunnen verwachten.

Mystery play tester voor de Hollow Knight Silksong opgemerkt

“Ik voel met jullie allemaal mee, ik wil echt dat deze game zo snel mogelijk wordt uitgebracht, en wij testers werken er hard aan om het bij jullie te krijgen, samen met TC natuurlijk. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. Het komt eraan, en als het zover is, wordt het een prachtige game die het wachten meer dan waard was. Ik hou van jullie allemaal”

Over Hollow Knight: Silksong

Hollow Knight: Silksong neemt je mee op avontuur door een enorm rijk vol geesten. De voortzetting van de veelgeprezen en bekroonde actie-avonturenfilm.

Krijg de rol van Hornet, de beschermprinses van Hallownest, en ga op een epische reis door een gloednieuw rijk geregeerd door zijde en muziek! Hornet werd ontvoerd en meegenomen naar een plek die ze niet kende, en nu is ze op een gevaarlijke reis naar het hoogste punt van het koninkrijk, waar ze vijanden moet bevechten en raadsels moet oplossen.

De actie-avonturengame Hollow Knight won verschillende prijzen voor, en het epische vervolg, Hollow Knight: Silksong, is zojuist uitgebracht. Je kruipt in de huid van de meedogenloze jager Hornet en reist naar geheel nieuwe locaties, ontdekt nieuwe vaardigheden, vecht tegen enorme legers insecten en monsters en ontdekt eeuwenoude waarheden die verband houden met je aard en je geschiedenis.