Hollow Knight Standard & Collector’s Edition at Fangamer

Hollow Knight Standard & Collector’s Edition at Fangamer

Hollow Knight fans zullen zeker dolblij zijn dat, ten slotte, een Hollow Knight fysieke editie werkelijkheid is geworden! En nog meer geweldig; voor meerdere platforms!

video
play-rounded-fill

Nadat Hollow Knight vorige maand een ESRB-rating voor Hollow Knight ontving, krijgt Hollow Knight nu een standaard en verzamelversie voor Nintendo Switch, PS4 en pc.

Tijd om te betalen voor het spel, want het verdient het in schoppen, omdat het prijskaartje van 15 euro en wat we hebben simpelweg niet overeenkomt.

Collector’s edition

  • De Collector’s Edition bevat:
  • Metalen broche met displaystandaard, muurhaak en tweevoudig getande bevestiger
  • 14-pagina Quirrel stripboek
  • Geschenkdoos met goudfoliefolie en een doorzichtige bedrukte hoes
  • Goud-folie kunstdruk van Ari Gibson
  • Fysieke kopie van het spel op je platformkeuze inclusief alle DLC: Hidden Dreams, The Grimm Troupe, Lifeblood en Godmaster.
  • Nintendo Switch ™ -kopieën van de Collector’s Edition bevatten een extra schoonmaakdoekje

Alle edities van het spel bevatten een handleiding en een uitvouwbare kaart van Hallownest.

De collector’s edition kost USD 69, terwijl de standaardeditie USD 34 is. Fans kunnen beginnen met het plaatsen van hun voorbestellingen bij Fangamer;  https://www.fangamer.com/products/hollow-knight-switch-ps4-pc-collectors-edition-game 

video
play-rounded-fill

In mijn nederige persoonlijke mening is dit een must-have … zelfs als ik de game helemaal heb voltooid (ok met uitzondering van de Radiant-versies van Godmaster). Maar deze game is een direct meesterwerk en terwijl ik normaal niet zo veel voel voor Collector’s Editions … dit is er een die ik niet voorbij laat gaan.

Ad