Holy Potatoes! Compendium – Mei 2020 in de winkel

Holy Potatoes! Compendium – Mei 2020 in de winkel

Numskull Games en Daylight Studios hebben Holy Potatoes! Compendium aangekondigd, een trilogie van Holy Potatoes! games in fysieke vorm voor Nintendo Switch.

Het compendium wordt in mei 2020 wereldwijd uitgebracht. Het wordt uitgebracht in twee edities: standaard en Collector’s Badge-editie.

Numskull Games is ongelooflijk trots om aan te kondigen dat we Holy Potatoes zullen publiceren! Compendium, een verzameling van drie op spud gebaseerde spellen voor de Nintendo Switch.

Heilige aardappelen! Compendium

Bevat ‘Holy Potatoes! What the Hell ?! ‘, ‘Holy Potatoes! We zijn in de ruimte ?! ‘en’ Holy Potatoes! A Weapon Shop ?! ’, oorspronkelijk uitgebracht als alleen-digitale games, onze release zal deze kleurrijke, leuke pudding in mei eindelijk naar de winkel brengen.

🥔 Holy Potatoes! What the Hell ?!

is een maffe kookmanagementsim met een helthema waarbij je de rol van chef-kok opneemt in een hiernamaals gevuld met aardappelen (natuurlijk). Sorteer de aardappelzondaars in kookstations om zondig heerlijke ingrediënten te extraheren, ongelooflijke recepten op basis van aardappelen te bereiden en de goden in je Pantheon te kalmeren door ze hartige spudgerechten te serveren!

video
play-rounded-fill

🥔 Holy Potatoes! We’re in Space?!

is een waanzinnig ruimteverkenningsspel waarin je je eigen ruimteschip beheert, honderden wapens maakt en de uitgestrektheid van een vegetarisch universum verkent. Gebruik een groot aantal rare wapens om het tij te keren in de tactische, turn-based gevechten. Waarschuwing: vegetarische woordspelingen in overvloed!

video
play-rounded-fill

🥔 Holy Potatoes! A Weapon Shop ?!

is een gek simulatiespel waarin je je eigen wapenwinkel beheert en zijn activiteiten uitbreidt naar een ongelooflijke aardappelwereld. Gebruik je aardappelsmeden om meer dan 200 verschillende wapens te smeden, verkoop ze aan meer dan 10 aardappelhelden en adopteer zelfs een aardappelhond! (Ja, je leest het goed, A. POTATO. DOG.)

video
play-rounded-fill

Het plezier van deze spuddin zal in mei fysiek beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch van Numskull Games, met een Standard Edition en Collector’s Badge Edition (kijk eens naar die badges, ze zijn zooooo schattig!).

Ad