Holy Potatoes! We’re In Space?! footage

Holy Potatoes! We’re In Space?! footage

Vraag je jezelf af of je de moed en het verstand hebt die nodig zijn om Holy Potatoes! We’re In Space?! op Nintendo Switch te overleven?

Dankzij Nindie Spotlight kun je 30 minuten van de ruimteschipsimulator bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Holy Potatoes! We’re In Space?!

Ruimte … de laatste Franse gefrituurde tier! Ga op een intergalactische ontdekkingsreis, avontuurlijke en op aardappel gebaseerde woordspelingen in Holy Potatoes! We’re In Space?!, Het combineren van hardgekookte gevechten, geprakte management en geschulpte simulatie in een gerecht dat niet van deze wereld is!

Leid kapitein Cassie en haar zus Fay over de melkweg op zoek naar hun geliefde grootvader Jiji, terwijl ze de klauwen van de kwade Eclipse ontwijken! Verken talloze planeten en sterrenstelsels en doe mee aan turn-based ruimtegevechten en buitenaardse gebeurtenissen. Werven een bemanning, gebruik middelen om een ​​aardappel-zak vol wapens te maken en bouw je schip op van een emmer bouten naar iets echt spud-tacular! Ga de uitgestrektheid van een plantaardig universum in, maar kijk uit voor de woede van de Eclipse – in de ruimte kan niemand je horen stomen!

• Micro-manage je bemanning en maak wapens om het grootste ruimteschip dat ooit is gezien te maken.

• Vecht tegen vijandige schepen in turn-based gevechten – wil je genade tonen of ze vernietigen?

• Verken het universum om missies te voltooien en ontdek een steeds veranderende verhaallijn.

• Wilt u stressvrije pew-pew-actie? Probeer de Casual-modus en haal de druk weg!

Duik in een micro-managementervaring vol vreselijke woordspelingen – en neem deel aan spannende turn-based gevechten om de vijandigheid van de ruimte te overleven! Holy Potatoes! We zijn in de ruimte ?! is nu beschikbaar op de Switch eShop, voor $ 14,99 USD

Ad