Horace komt 21 Oktober

Horace komt 21 Oktober

505 Games onthulde dat indie-platformgame Horace op 21 oktober 2020 naar Nintendo Switch komt.

De game ziet spelers in de schoenen van een lieve robot, terwijl hij zich waagt in een wereld die uit elkaar valt om zijn familie weer te vinden!

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Horace is zorgvuldig samengesteld door een tweepersoonsteam dat bestaat uit veteranen uit de industrie Paul Helman en Sean Scapelhorn en is een van de meest unieke en hartverwarmende game-ervaringen.

De kleine, grote game biedt meer dan 15 uur aan spannende platformactie en avontuur doorspekt met gedurfde verhalen en eigenzinnige verwijzingen naar popcultuur die spelers een aanhoudende heimwee achterlaten naar het klassieke 8- en 16-bit-tijdperk van gaming. / p>

Metroidvania-geïnspireerde vaardigheden worden ontgrendeld naarmate spelers vooruitgang boeken door uitdagende platformgebieden, terwijl puzzels en moeilijke eindbazen spelers uitnodigen om hun vaardigheden verder te testen.

Over Horace

Dit meesterwerk van Paul Helman en Sean Scapelhorn is een klassieke platformgame die een emotioneel en verrassend rijk verhaal over zelfontdekking vertelt, doorspekt met nostalgische populaire cultuurreferenties die elke gamer die van het 8- en 16-bit-tijdperk houdt, een glimlach zal toveren!

Horace, gemaakt door slechts twee mensen, biedt meer dan 15 uur aan opwindende platformactie en verlegt de grenzen van het genre met diepgaande verhalen en eigenzinnige en nostalgische verwijzingen naar popcultuur! Een spel gemaakt door videogame-liefhebbers voor videogame-liefhebbers!

Avontuur door uren en uren gevarieerde gameplay. Overwin 2D-platformuitdagingen met een unieke draai, ontgrendel nieuwe op metroidvania geïnspireerde robotvaardigheden, geniet van tal van retro-geïnspireerde minigames en herenig Horace met zijn gezin.

Ad