Horgihugh Developer kondigt crowdfunding-campagne aan

Horgihugh Developer kondigt crowdfunding-campagne aan

R-Type side-scrolling shooters fans luister goed, je zult snel kunnen meedoen om een schattige titel op de Nintendo Switch te krijgen!

video

PiXEL heeft een nieuwe crowdfunding-campagne aangekondigd om Horgihugh over te zetten naar Nintendo Switch in Japan. De campagne begint vanaf 21 augustus 2019 – hoewel PiXEL niet heeft aangegeven welk crowdfundingplatform ze zouden gebruiken.

Over Horgihugh

HORGIHUGH is een uitdagende horizontale side-scrolling shooter van de Japanse ontwikkelaar PiXEL. HORGIHUGH is ontwikkeld door een team van veteranen uit de industrie en combineert oud met nieuw om een ​​prachtige retro shoot-up-ervaring te bieden die levendige pixelafbeeldingen, intense bossbattles, een uniek power-up-systeem, ontgrendelbare upgrades en een schattig aantal antropomorfe personages biedt .

KENMERKEN

  • Klassieke shoot’em up gameplay die doet denken aan het 16-bits tijdperk.
  • 6 uitdagende etappes en 13 slopende eindbaasgevechten.
  • Meer dan een dozijn wapens en items om te ontgrendelen en uit te rusten om je te helpen door de vijand te schieten.
  • Unieke mechanica zoals last-minute ontwijkingen, ontgrendelbare upgrades en het innovatieve Buddy-systeem waarmee spelers kunnen samenwerken met een AI-gecontroleerde metgezel om extra straf uit te delen en een deel van hun bewegingen te besturen.
  • Twee moeilijkheidsgraden om je vaardigheidsniveau te evenaren.
  • Charmante en vrolijke muziek van de bekende Konami-componist Motoaki Furukawa (Gradius 2, Gradius II, Salamander, Metal Gear, Policenauts).
  • Karakterontwerpen van illustrator KOU (Mega Man ZX, Shantae-serie) en pixelart van Neo Geo-achtergrondkunstenaar Kengo Tanaka (Ironclad Brikinger) en Hidekunki Sasaki (Dotto no Ken · Giga).

VERHAAL

Dit is het verhaal van een andere wereld dan die van onszelf. Verschillende soorten leven hier, hun leven geregeerd door hun eigen respectieve waarden en religies … Het is een wereld dicht bij huis in veel opzichten.

De verschillende naties van deze wereld vermeden zich met elkaar te bemoeien, waardoor hun mensen in relatieve vrede en harmonie konden leven. Dit veranderde echter allemaal toen een vreselijke moord plaatsvond in een kleine stad, die overleed in een grote oorlog die de hele wereld overspoelde.

Op het hoogtepunt van de oorlog ging de gerenommeerde wetenschapper Dr. Howard op reis, aangespoord door zijn klagen over de strijd van de wereld. Daar vond hij bij toeval een gloeiende steen. Howard stortte zich in zijn onderzoek om te proberen de kracht van de steen te analyseren en een apparaat te maken dat alle wapens en transmissies teniet kon doen, die hij hoopte te gebruiken om de oorlog vreedzaam op te lossen. Maar de wereld wachtte niet op Howard en zijn uitvinding. Twee jaar nadat de oorlog was begonnen, was deze afgelopen.

Zes jaar na het einde van de oorlog begonnen indringers die we de ‘Gozarean’ noemen plotseling de planeet aan te vallen, opgeroepen door het signaal dat voortdurend in de ruimte was overgebracht door de gloeiende steen die professor Howard allang had verlaten. Slechts één land had de middelen om terug te vechten tegen de Gozaree – een land dat zijn wapens had behouden in strijd met de naoorlogse vredesakkoorden.

Ze sloeg de plotselinge indringers met alles wat ze hadden, maar het mocht niet baten. De tegenaanval van de Gozarean zou enorme slachtoffers maken in de grootste steden van het land. Elke poging om communicatie tot stand te brengen met de Gozarean resulteerde in een mislukking. In het licht van deze geverifieerde buitenaardse dreiging verenigde de wereld zich snel en bedacht een plan van tegenoffensief. Vanwege de vredesakkoorden en de uitslag van hun enige gemilitariseerde land bleven er echter geen krachtige wapens meer over.

—Op een klein eiland iets ten zuiden van het continent—

“Waarom ze doden alleen omdat hun waarden anders zijn dan de onze?”

“Het maakt niet uit of we elkaar begrijpen of niet. Levens zijn levens. ‘

“Ja. Ik ben geen piloot geworden om mensen te doden. ‘

Zo was de dialoog tussen het tweetal piloten dat acht jaar eerder de oorlog ontweek. Ze waren Hugh en Figaro; twee piloten die zich na de oorlog in het zuiden hadden teruggetrokken. In een vlaag van ironie waren de vertrouwde vintage vliegtuigen die ze hadden behouden bij het ontwijken van de oorlog de enige wapens die de effecten van de wapenvernietigende technologie van de Gozarean ontglipten, en ze echt markeren als ‘s werelds laatste vleugels van hoop.

Hoewel ze voortdurend de verzoeken van de naties om hulp hadden geweigerd, waren ze langzaam getuige van de gevolgen van de invasie op hun familie en vrienden, wat leidde tot hun uiteindelijk besluit om hen uit te schakelen en hun dierbaren te verdedigen.

Zo markeert het begin van ons verhaal.