Hori heeft een Nintendo Switch Joy-Con aangekondigd met D-Pad

Hori heeft een Nintendo Switch Joy-Con aangekondigd met D-Pad

De Joy-Cons zijn fantastische controllers van Nintendo, maar een aantal mensen is niet blij dat het bedrijf geen standaard D-Pad op ze heeft gebruikt.

Eerlijk gezegd geld dat ook echt ondergetekende, ik ben dol op de Nintendo Switch omdat ik meestal met de Nintendo Switch Pro Controller speel omdat er geen goede D-pad op de Joy-Con zit. Zelfs de D-PAD van de Pro Controller is niet de beste van Nintendo. Daarnaast ik gebruik zelfs de ‘betere’ Xenoblade Chronciles Pro Controller-editie.

Enter Hori

Gelukkig heeft toebehoren fabrikant Hori dit probleem opgelost door een Joy-Con te produceren met een standaard D-pad. Het is een linkse Joy-Con en zal beschikbaar zijn in juli 2018, geprijsd op ¥ 2,678.

Er zijn echter compromissen omdat de Joy-Con alleen in draagbare spellen werkt en geen standaard gyro-bediening en HD Rumble, enz. Bevat.

Hoewel we het leuk vinden dat de toevoeging een D-Pad oplevert maar naar het opgeven van functies kijken we helemaal niet uit. Misschien kunnen we het later testen en laten we het jullie allemaal weten of het de moeite waard is.