HORI Split Pad Pro – Mega Man editie onthuld, beschikbaar voor pre-order

HORI Split Pad Pro – Mega Man editie onthuld, beschikbaar voor pre-order

HORI heeft pre-orders onthuld en geopend voor een nieuwe Mega Man-variant van de HORI Split Pad Pro voor Nintendo Switch. Het zal een klassiek pixelartwork bevatten van de titulaire blauwe bommenwerper uit de serie en verschillende robotmeesters!

Mega Man HORI Split Pad Pro

Versla je vijanden met de nieuwe Mega Man HORI Split Pad Pro! Geniet van de full-size controller-ervaring in handheld-modus met analoge sticks op ware grootte, een nauwkeurige D-pad en grote schouderknoppen die zijn ontworpen voor comfort en nauwkeurigheid, zelfs tijdens marathon-gamesessies.

Geavanceerde functies zijn onder meer toewijsbare triggers aan de achterkant, Turbo-functionaliteit en meer. Perfect voor snelle actietitels en vele andere genres. Verbeter je game-ervaring met de Split Pad Pro!

De set wordt gelanceerd op 17 december 2021.

Over HORI

“Uw game-ervaring verbeteren” – dit doel vormt al 25 jaar de kern van Hori’s bedrijf en blijft ons drijven in een steeds veranderende videogamewereld.

Al meer dan twee decennia toonaangevend met accessoires die kwaliteit, innovatie en ergonomisch ontwerp combineren,

Hori blijft herdefiniëren wat gamers verwachten van hun randapparatuur.

De ervaring van HORI

Opgericht in 1969 en sinds 1983 nauw samenwerkend met fabrikanten van gameconsoles, was Hori Co. Ltd een van de eerste fabrikanten van accessoires van derden ter wereld. We zijn al bijna 30 jaar de toonaangevende fabrikant van accessoires in Japan, in die tijd hebben we veel concepten ontwikkeld die gamen leuker en toegankelijker hebben gemaakt voor iedereen, terwijl we ook unieke producten hebben gemaakt die aantrekkelijk zijn voor hardcore en nichegamingmarkten.

Sinds 2004 heeft Hori haar activiteiten wereldwijd uitgebreid en heeft nu kantoren in de VS, Hong Kong en het VK, waardoor wereldwijde distributie en snelle en effectieve klantenservice mogelijk zijn.

HORI-producten

Al hun producten zijn gebouwd met de strengste kwaliteitsnormen in het achterhoofd. Ze zijn een vooraanstaande fabrikant van gelicentieerde randapparatuur voor Nintendo, Sony en Microsoft in Japan, en de meeste van onze producten buiten Japan hebben ook een officiële licentie.