Horizon Chase 2 aangekondigd

Horizon Chase 2 aangekondigd

Horizon Chase 2 is een vervolg op het populaire arcade-racespel van Aquiris. Het zal voor het eerst beschikbaar zijn op Apple Arcade op 9 september en versies voor consoles komen uit in 2023.

Aquiris zegt dat de nieuwe game een online multiplayer voor alle spelmodi zal hebben en in alle opzichten een grote verbetering is ten opzichte van de eerste game.

video
play-rounded-fill

Over Horizon Chase 2

Neem je team mee naar de race. In online achtervolgingen kun je elke spelmodus met je vrienden spelen. Vorm een ​​team met andere spelers om samen vooruit te komen of neem het op tegen spelers van over de hele wereld. Waar je ook bent, het is altijd tijd voor een nieuw tijdperk van arcaderacen, wat altijd erg leuk is.

Je kunt 10 auto’s ontgrendelen en racen op 55 circuits in 5 landen over de hele wereld. De kunststijl is uniek en helemaal 3D. Deze game tilt arcaderacen naar een hoger niveau. Van de levendige kleuren van elk landschap tot de realistische omstandigheden van verschillende weersomstandigheden, die allemaal worden versterkt door een spannende soundtrack gemaakt door de componist van Top Racer, Barry Leitch. Nieuwe horizonten leiden je naar de schoonheid van een verbluffende en uitnodigende visuele reis waarvan je niet meer terug kunt komen.

Als spelers naar de Garage Shop gaan, kunnen ze gemakkelijk veel onderdelen van hun auto veranderen. Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan opties om hun auto zo uniek mogelijk te maken. Tijdens de World Tour kun je nieuwe cosmetische items krijgen en je statistieken verbeteren. Je kunt racen in verschillende spelmodi en steeds nieuwe visuele beloningen krijgen. Nooit eerder was het zo goed om te winnen.

Horizon Chase 2 is gemaakt om een ​​spel te zijn dat voortdurend verandert, met dynamische gebeurtenissen die keer op keer plaatsvinden en je de kans geven om te pronken met je vaardigheden en ritten. Grote updates zullen nieuwe beloningen opleveren, de Playground-modus biedt elke twee dagen een nieuwe uitdaging en de Tournament-modus daagt spelers uit om de beste te zijn in een verzameling races uit de World Tour-modus die zijn gewijzigd. Beide modi kunnen alleen of met maximaal drie andere mensen worden gespeeld. Elke dag is een goede reden om terug te komen en te racen.

Matheus Cunegato, de hoofdontwerper van de game, zei in de aankondiging van vandaag: “Het belangrijkste dat we deden tijdens het maken van Horizon Chase 2 was luisteren naar wat spelers zeiden over de eerste game. De community ondersteunt ons al meer dan 7 jaar, en hun liefde voor de franchise verdient een nieuwe game met zoveel mogelijk van hun gevraagde verbeteringen en wijzigingen, evenals nieuwe functies die ons team graag wilde maken.

Aquiris heeft niet gezegd voor welke consoles Horizon Chase 2 is gepland, maar net als de eerste game in de serie zou deze op Nintendo Switch moeten verschijnen.