Horizon Chase Turbo – Gratis Porto Alegre Update

Horizon Chase Turbo – Gratis Porto Alegre Update

Aquiris Game Studio heeft een nieuwe gratis update uitgebracht die spelers naar Porto Alegre brengt, de geboorteplaats van de ontwikkelaars van Horizon Chase Turbo.

Naast twee nieuwe banen op de nieuwe locatie, mogen spelers ook de nieuwe Minuano besturen met zijn zes skins!

video

Porto Alegre Update

Horizon Chase viert zijn oorsprong met de Devs ‘Hometown Update, die vandaag beschikbaar is op alle thuisconsoles * en mobiele apparaten.

Na het voltooien van een lange en vreugdevolle World Tour bereikt de race de mooie stad Porto Alegre, de geboorteplaats van de ontwikkelaars. Tijdens deze speciale viering bevat de gratis update 2 nieuwe tracks die plaatsvinden in de stad Porto Alegre en 1 extra auto, Minuano, met 6 skins.

In Horizon Chase Turbo zijn alle skins beschikbaar bij de lancering, terwijl Horizon Chase World Tour ze geleidelijk zal ontvangen in toekomstige updates.

Over Horizon Chase Turbo

Horizon Chase Turbo is een racespel dat is geïnspireerd op de grote hits uit de jaren 80 en 90. Race je een weg door de tegenstanders en beheers de circuits terwijl je de klassieke arcade-gameplay opnieuw beleeft met onbeperkte snelheidslimieten.

COUCH MULTIPLAYER IS TERUG

Deel een bank met je familie en vrienden en herleef de oude tijd van het spelen van de hele nacht in Split-Screen Multiplayer, in een van de spelmodi.

VOOR ALLE SPELSOORTEN

Speel alleen of met vrienden, reis de wereld rond in World Tour, neem deel aan korte uitbarstingen in Tournament, overleef de Endurance en blijf competitief terwijl het spel evolueert met de geheel nieuwe Playground-modus.

SPEELPLAATS

Een steeds veranderende reeks races met allerlei wendingen, van tijdaanvallen tot weersveranderingen, gespiegelde tracks en oneindige nitros. Versla de tijden van andere spelers en probeer de Top 50 te bereiken. Je weet nooit wat er het komende seizoen gaat gebeuren!

16-BIT GRAFIEK UITGEVONDEN

Horizon Chase Turbo heeft een retro-ziel in een modern lichaam. Je rijdt met je auto door buitengewone plaatsen, kijkend naar de zonsondergang, geconfronteerd met regen, sneeuw, harde zandstormen en zelfs een vulkaanuitbarsting.

BARRY LEITCH, THE LEGEND

Horizon Chase Turbo presenteert Barry Leitch, de muzikant achter de soundtracks van klassieke racegames.