Horizon Chase Turbo – versie 2.5 update, Adventures Mode toegevoegd

Horizon Chase Turbo – versie 2.5 update, Adventures Mode toegevoegd

Horizon Chase Turbo heeft zojuist een grote update gekregen, versie 2.5. Wanneer de patch is geïnstalleerd, kunnen spelers een nieuwe Adventures-modus gebruiken. Het heeft nieuwe tracks, 34 nieuwe skins en genoeg content voor minstens 8 uur spelen.

Horizon Chase Turbo – patch-opmerkingen versie 2.5

  • Avonturen, een nieuwe spelmodus – Achter elke auto die je opent, vind je een nieuwe uitdaging.
  • Voegt de spelmodus Avonturen toe.
  • Achter elke auto die je opent, vind je een nieuwe uitdaging. Adventures heeft veel te doen en laat je gemiddeld 8 uur spelen. Zo werkt het:
  • Elke keer dat een nieuwe auto wordt ontgrendeld in de klassieke World Tour-modus, komt er een nieuw avontuur met 5 circuits beschikbaar. Wanneer een speler alle tracks in een avontuur voltooit, kunnen ze een speciale skin gebruiken.
  • Om bij de 34 Adventures te komen, moet de speler alle auto’s in de World Tour ontgrendelen. Zodra alle vijf races in elk avontuur zijn gewonnen, wordt de speciale skin voor die auto ontgrendeld.
  • Verwijdert een spelmodus: plaatsen om te spelen (vervangen door avonturen)
  • Biedt verschillende verbeteringen
  • Biedt verschillende bugfixes
  • In de maand augustus vieren we het feit dat Horizon Chase zeven jaar geleden uitkwam!

Iedereen die Horizon Chase Turbo op Nintendo Switch speelt, kan nu de nieuwe 2.5-update krijgen.

video
play-rounded-fill

Over Horizon Chase Turbo

EEN HONORS CLASSIC ARCADES RACERS

Horizon Chase Turbo is een racegame die is gemaakt om eruit te zien als enkele van de beste games uit de jaren ’80 en ’90. Race langs je tegenstanders en beheers de circuits terwijl je de klassieke arcade-gameplay opnieuw beleeft zonder limieten op hoe snel je plezier kunt hebben.

BANK MULTIPLIER IS TERUG

Deel een bank met je familie en vrienden en speel de hele nacht Split-Screen Multiplayer in een van de spelmodi om de goede oude tijd te herinneren.

16-BIT GRAFIEK OPNIEUW UITGEVONDEN

Horizon Chase Turbo is een nieuwe game, maar het heeft een retro-gevoel. Je rijdt met je auto door een aantal fantastische plekken en ziet dingen zoals de zonsondergang, regen, sneeuw, zandstormen en zelfs een vulkaanuitbarsting.

BARRY LEITCH, DE LEGENDE

Horizon Chase Turbo toont Barry Leitch, de muzikant die de muziek maakte voor veel oude racegames.