Horned Knight komt Februari 26, 2021

Horned Knight komt Februari 26, 2021

Retro-achtige platformgame Horned Knight werd aangekondigd met een winterlanceringsvenster. Ondanks dat alle fans van het genre het binnenkort kunnen verwachten!

Er is een Nintendo Switch eShop-vermelding voor de game verschenen, waarin wordt bevestigd dat de game officieel wordt gelanceerd op 26 februari 2021 voor $ 5,99.

video
play-rounded-fill

Over Horned Knight

Horned Knight is een uitdagende 2D-actieplatformer waarin je alle angsten, vijanden en vallen moet overwinnen als de Hero Knight. Herschrijf het lot, met je vertrouwde zwaard, jonge ridder!

Horned Knight herintroduceert de Gouden Eeuw van arcade-gaming in een hardcore 2D-actieplatformgame in retrostijl die geen slag kan slaan. Speel als de heldridder en gebruik je zwaard om het kasteel van geesten en ondoden te verlossen die in het donker op de loer liggen. Uitgerust met meerdere niveaus, responsieve bedieningselementen en puzzelachtige gevechten, moedigt Horned Knight de speler aan om unieke pixelart-obstakels te overwinnen met de ondersteuning van genereuze checkpoints en een verkwikkende soundtrack.

In Horned Knight zijn berekende bewegingen en behendigheid de sleutel. Een kleine misstap kan leiden tot je ondergang via 32 pulserende niveaus, die verschillende uitdagingen bieden, van met vuurballen zwaaiende skeletten tot giftige slangen, spijkervallen, lavapoelen en nog veel meer!

Toegankelijke en responsieve bedieningselementen maken het gemakkelijk om door een gebied te springen, in de lucht te springen en te hakken. Beheers de klimtechniek en getimede schuine strepen om ervoor te zorgen dat je held het grotere rijk redt!

Zorg ervoor dat je de hartstukken van de ridder vasthoudt; zijn leven hangt ervan af! Overwin gigantische bazen en ontrafel geheimen die naar onbekende paden leiden om meer hartstukken te vinden, zodat je verder kunt op je geweldige avontuur. Als je hartstilstand uitgeput raakt, is het terug naar het laatste checkpoint om je waarde te bewijzen, ridder!

De kenmerken van

Horned Knight zijn onder meer: ​​

  • 32 niveaus in 4 werelden
  • Tal van monsters en bazen om je macht te tonen
  • Strakke bediening: gemakkelijk te spelen, moeilijk te beheersen
  • Prachtig geanimeerde pixelafbeeldingen
  • Spannende actie-gameplay
  • Intense baasgevechten met uitdagende patronen en epische schaal
  • 2 moeilijkheidsgraden geschikt voor alle soorten spelers ― van liefhebbers van verhalen en achtergronden tot liefhebbers van hardcore actie
  • Een verbazingwekkend divers kasteel om te verkennen met verschillende omgevingen